CAKANA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Dok se Luna i Kija kidaju, Sloba ispade MAČO MEN! Ne znam zašto se crkva nije oglasila... A i Anabela je mogla da uradi nešto!
Foto: Dragan Kadić

NE KRIJE SVOJE NEGODOVANJE

CAKANA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Dok se Luna i Kija kidaju, Sloba ispade MAČO MEN! Ne znam zašto se crkva nije oglasila... A i Anabela je mogla da uradi nešto!

Stars -

Dragica Radosavljević Cakana je veoma javno izrazila svoja osećanja prema vezi Lune Đogani i Slobe Radanovića. Sada se i zapitala zašto crkva nije reagovala, pošto je njegov brak sa Kristinom kockar ipak sklopljen u verskoj ustanovi.

foto: Printscreen

"Ne znam zašto se crkva nije oglasila, ipak su Sloba i Kija u crkvenom braku. Ja imam svoje mišljenje o tome i stojim iza toga. To je moj stav. Srbija je zemlja poznata po tradiciji. To javno ne može baš tako da se prikazuje. Milion njih je zaljubljeno, ali baš javno ne može tako", rekla je ona.

Takođe, pita se zašto Anabela Atijas nije pomogla ćerki kada je videla šta se dešava.

"Luna je sama kriva za svoje postupke ali takođe i njena mama Anabela što nije odmah izvela svoju ćerku. Ja bih spasila svoje dete da se onoliko muči i da na taj način sve preživljava. Pa stvarno ne postoje pare ztbog kojih bih je ostavila tu. Našla bih način, Anabela je javna ličnost mogla je da smisli nešto, ma ja bih uletela unutra. Kristina i Luna se kidaju, a sad Sloba ispade mačo men neki", zaključila je Cakana.

foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs/Blic.rs/Foto: Dragan Kadić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja