DRAMATIČNA RIJALITI SVADBA TURBULENTNOG PARA NIJE PROŠLA NI BEZ GNUSNIH PSOVKI: Ninino SUDBONOSNO NE Mladena dovelo do LUDILA (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

SVI I DALJE PRIČAJU O TOME

DRAMATIČNA RIJALITI SVADBA TURBULENTNOG PARA NIJE PROŠLA NI BEZ GNUSNIH PSOVKI: Ninino SUDBONOSNO NE Mladena dovelo do LUDILA (VIDEO)

Stars -

Pred porodicom, prijateljima i ukućanima vile "Parova" u Zemunu, Nina Prlja i Mladen Vuletić zavetovali su se na večnu ljubav. Najdramatičnija rijaliti svadba ostavila je traga na sve ukućane, a ne samo na supružnike koji nisu ni sanjali da će im dan venčanja proći na ovakav način.

Više puta dolazilo je do ogromnih preokreta, a onaj koji je ostao najviše upamćen svakako je Ninino "sudbonosno ne" i mladenova sočna psovka pred matičarkom koja je u tom trenutku tek uvodila mladence u sam čin venčanja.

"Ja ću da se ponašam normalno, a onda ću mu reći 'ne' na venčanju. Oduvek sam želela, ceo život, da me neko pita 'hoćeš li da se udaš za mene' a ja da kažem 'ne', a da sve spremi i da je sve top", bio je Ninin plan.

foto: Youtube screenshot

Međutim, kada je matičarka govorila o ljubomori ("Budite ljubomorni, ne jedno na drugo, već na svoj brak"), Ninino sarkastično ponašanje ponelo je Mladena da javno posumnja kako je popila koju čašicu rakije više. Još uvek ljuta, nije mu ostala dužna natu opasku.

"Marš", oštro mu je odbrusila kroz zube, na šta je on sočno opsovao sebi u bradu.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track