Najnovije vesti

RAKAC OSUO PALJBU PO ANAMARIJI: Ona se ŽESTOKO POTRESLA, pa ispričala svoju životnu priču! Roditelji su mi bili u zatovru, a onda...
Foto: Printscreen

odgovorila na prozivke i otvorila dušu

RAKAC OSUO PALJBU PO ANAMARIJI: Ona se ŽESTOKO POTRESLA, pa ispričala svoju životnu priču! Roditelji su mi bili u zatovru, a onda...

Stars

Milijev otac Mihajlo Radosavljević Rakac bio je sinoć gost "Roditeljstkog sastanka sa parovima" i bez dlake na jeziku redom prozivao takmičare.

 

Prevenstveno je napao Anamariju Džambazov, jer smatra da je njena životna priča zapravo izmišljena, a zatim je osudio Zerinu Hećo, zbog performansa koji izvodi svaku put u toku žurke na bazenu.

 

"To je tvoja uloga, zato si i došla, tvoja je svaka žurka" izjavio je Rakac.

 

foto: Printscreen Happy TV

Nakon što je Milijev otac, Rakac, isprozivao Anamariju da pravi žrtvu od sebe, kao i da je cela njena životna priča izmišljena, Anamarija se žestoko potresla.

 

"Rodila sam se u porodici u kakvoj sam se rodila. Tatini su bili bogati, a mamini nisu. Tata je bio problematičan, naručito kada bi popio. Osim toga, roditelji su bili konstantno po zatvorima. Oni su umrli od droge, jedan za drugim. Ja sam ostala sama sa osamnaest godina sa puno novca, koji sam nasledila. Meni to ništa nije bilo bitno, jer više niko nije živ. Trošila sam pare, davala sam svima, sve sam radila da potrošim pare. Zatim sam shvatila da treba da se borim za sebe, ali kasno, tada sam već ostala bez para. Ja ne radim na patetiku. Što se tiče mog oca, ne znam da li je on umro. Volela bih da nije, a dopuštenje da iskopam grob mi ne daju. Kada su moja majka i baka otišle da ga vide, nisu im dozvolili. Meni moja majka nedostaje, ja ne želim da na osnovu svoje tužne priče dobijam glasove", otkrila je Anamarija.

foto: Printscreen Happy TV

Kurir.rs/Foto: Printscreen Happy.tv

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...