Najnovije vesti

PONOVO PRED RASKIDOM! NADEŽDA U SUZAMA, MIKIJEVE UVREDE JE SLOMILE: Pusti Miljanu, NE BUDI MORALNO GO.NO KAO ŠTO SU OSTALI! (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

NIJE MOGLA DA IZDRŽI

PONOVO PRED RASKIDOM! NADEŽDA U SUZAMA, MIKIJEVE UVREDE JE SLOMILE: Pusti Miljanu, NE BUDI MORALNO GO.NO KAO ŠTO SU OSTALI! (VIDEO)

Stars

Rijaliti verenici Nadežda Biljić i Miki Đuričić ponovo su u svađu zbog Miljane Kulić! Tokom prethodne svađe, Nadežda je od Drveta mudrosti tražila da čuje pesmu, pa je zbog toga otkrila da joj se Miljana poverila da je zaljubljena u Marka Miljkovića. Ovoga puta, Miki je osuo paljbu, jer je Miljana navodno saznala da joj je upravo Nadežda pričala iza leđa.

"Da mi na vrat tovariš Miljanu Kulić, to mi ne treba u životu. Šta ti ima njene tajne da odaješ? Nemaš pravo da odaš tajnu zbog pesme! Onda si moralno go.no kao i svi ostali. Misliš da ja nemam milion tajni za neke sa kojima nisam dobar, pa nisam išao kod Drveta!" objašnjavao je Miki Nadeždi.

Nadežda je zaplakala pričajući o tome kako ona i Miljana više nisu drugarice, ali Miki nije odustajao.

"Nadežda, znaš zašto ćemo da raskinemo? ...Jesi li ti retardirana? Ja ne razumem! Mora da si ti nekome rekla, pa taj neko njoj preneo. Ignoriši Miljanu. Ti odeš i odaš njenu tajnu za koju je ona saznala", rekao je Miki.

Međutim, Nadežda m unije baš ostala dužna...

"Gadi mi se! Šta mene kritikuješ? I ti si odao tajnu. Ja sam ispala gora od nje, mene je povredilo to što je uradila", govorila je kroz suze Nadežda.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...