GASTOZ PATI ZA BIVŠOM: Kakva Teodora, volim Naidu!
Foto: Nebojša Mandić

NJU NE ZABORAVLJA

GASTOZ PATI ZA BIVŠOM: Kakva Teodora, volim Naidu!

Stars -

Nenad Marinković Gastoz već nekoliko dana uživa u novoj ljubavi s Teodorom Radoičić, ali i dalje ne može da prestane da misli o bivšoj!

foto: Happy screenshot

Popularni bloger je tokom emisije "Roditeljski sastanak", koja se održava u vili Parova, pokušao od gostiju da sazna šta Naida Gadžo radi i gde je trenutno. Ovo su otkrili Marko Perović i Nikola Lakić, želeći da Teodori otvore oči.

foto: Youtube Screenshot

"Kad je gostovala Gastozova drugarica Šmizla, on je pokušao da sazna gde je i šta radi Naida. Na sve načine pokušava da čuje šta se s njom dešava", rekao je Marko, a potom su Lakić i Tihomir ponovo rekli Radoičićevoj da Gastoz uopšte nije zainteresovan za nju.

foto: Printscreen Happy TV

Ona se nije preterano uznemirila zbog toga, pa je sinoć umalo imala seks s Nenadom. Oni su razmenjivali nežnosti u dvorištu, pa mu je otkrila da bi prešla na sledeći nivo veze - seks! Ipak, kako bi ispao džentlmen i demantovao priče da je iskorišćava, Gastoz se iskontrolisao i nije je odveo u krevet.

foto: Printscreen Happy TV

Inače, Gastozovo raspitivanje o bivšoj se ne dešava prvi put. Pre nekoliko meseci Nenad je preko gostiju pokušao da sazna šta Naida objavljuje na društvenim mrežama. On je molio novinare da pogledaju njen Instagram profil pa da mu jave gde je i šta radi.

(Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track