Najnovije vesti

KIJA BESNELA, SLOBA URLAO, SVAĐA SUPRUŽNIKA KAO NIJEDNA DO SAD! Sediš na dve stolice i praviš budalu od mene, MUKA MI JE! (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

ŽESTOK SUKOB

KIJA BESNELA, SLOBA URLAO, SVAĐA SUPRUŽNIKA KAO NIJEDNA DO SAD! Sediš na dve stolice i praviš budalu od mene, MUKA MI JE! (VIDEO)

Stars

Pošto je dobila odgovor novinara na to kako oni gledaju na njen odnos sa još uvek zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem, Kristina Kija Kockar nije mogla da prećuti, već je otkrila svoje viđenje stvari.

 

"Ako je neko slušao naš razgovor od sinoć sve mu je jasno", bile su njene reči.

Čim je to čuo, Sloba je ustao i izleteo iz kuće. Kija je krenula za njim, a to je bio samo početak žestoke rasprave.

 

"Meni je muka, praviš budalu od mene. Što ti uvek moraš da praviš problem? Zato što sediš na dve stolice, pa da ti to ne bi pravilo problem kod druge stolice", vikala je ona.

 

foto: Youtube screenshot

"Na koje dve stolice? Sedim na svojoj stolici", pravdao se Sloba u pokušaju da se izvuče.

 

"Ja neću da se ni sa kim takmičim. Ja sam tvoja žena, to je za mene poniženje. Ti si moj muž koji me je prevario i ima devojku. Ti pokušavaš da balansiraš, malo sa mnom, malo sa njom", odbrusila mu je.

 

"Nemoj mi taj Mikijev fazon 'ja sam najgori'. Boli me ku.ac što ti hoćeš da opustiš svoj mozak kad moj mozak radi 300 na sat zbog stvari koje si ti meni učinio. Kad si sve zas.ao onda budi čovek do kraja. Budi čovek prema meni. Šta misliš kako je meni. Noćima ne mogu da spavam", vikala je, što je navelo Slobu da i sam još više povisi ton.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...