SUSRET POSLE ŽESTOKE SVAĐE: Karleuša i Prijovićka zajedno na svadbi kod Piksijeve ćerke! (FOTO)
Foto: Vlada Sporčić, Damir Dervišagić

SUSRET NAKON TEŠKIH REČI

SUSRET POSLE ŽESTOKE SVAĐE: Karleuša i Prijovićka zajedno na svadbi kod Piksijeve ćerke! (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša i Aleksandra Prijović imale su priliku da se ponovo sretnu nakon što su zaratile prošle godine kada su između njih dve pale teške reči.

Pevačice su bile gošće na svadbenom veselju kod Anje Valetne, ćerke Dragana Stojkovića Piksija, ali su uspele jedna drugo da izbegnu, za razliku od pre par meseci kada su putovale istim avionom i uljudno se pozdravile

U restoran je prva stigla Prijovićka zajedno sa budućim suprugom Filipom Živojinovićem, a posle petnaestak minuta došli su i Karleuša i Duško Tošić.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, sukob između Brenine snajke i Karleuše nastao je kada je Karleuša na Instagramu posavetovala mlađu koleginicu da više ne objavljuje fotografije sa Svetlanom Ražnatović.

foto: Damir Dervišagić

"Draga Aleksandra, izuzetno si mi draga i slatka. I zato ću ti ovo sada javno napisati. Nemoj više nikada da se slikaš sa ovom ženom koja je osuđeni kriminalac i žena ratnog zločinca, čiji su najbliži prijatelji i kum oteli brata tvog dečka Filipa, Stefana, za koga je plaćen milionski otkup. Tebi ovaj polusvet i šljam ne treba. Srećna Nova i nastavi da blistaš - napisala joj je Jelena.

Prijovićki se nije dopao Karleuišin komentar, pa je brže - bolje izbrisala sliku sa Cecom, objavila je ponovo na Instagramu i zabranila da bilo ko ostavlja komentare ispod nje. Jeleni se taj gest nimalo nije dopao, pa je potom brutalno napala i izvređala Aleksandru.

"Uvažiš seljančicu Priju (zbog Brene), napišeš joj dobar savet a ona to obriše i postavi opet sliku sa Nanogicom. Šta ti je ruralni pedigre", napisala je Karleuša.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Špročić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKVA ELEGANCIJA: Karleuša i Tošić zablistali na venčanju Piksijeve ćerke! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track