UROTILI SE PROTIV LUNE: Matora i Milan ogovarali blogerku bez ustezanja! Izneli ŠOKANTNE DETALJE iz njenog života! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

ALAPAČE

UROTILI SE PROTIV LUNE: Matora i Milan ogovarali blogerku bez ustezanja! Izneli ŠOKANTNE DETALJE iz njenog života! (VIDEO)

Stars -

Odnos Jovane Tomić i Lune Đogani intrigira javnost otkako je Matora postala učesnica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, Zadruge. Njih dve su otkrile da su poznaju iz spoljnog sveta, a često su pričale i o zajedničkim provodima i druženju. Jovana je čak i priznala da se na jednom splavu "na blic" poljubila sa Lunom.

foto: Printscreen Youtube

Ali, razgovor koji su Milan Milošević i Matora imali izazvao je sumnju da se među njima desilo nešto više. Naime, njih dvoje su, sa nekolicinom zadrugara, ogovarali Lunu i svašta rekli o njoj:

"Ti meni kažeš "Trebaju meni Anabela i Gagi", zašto meni trebaju oni", upitala je Matora

foto: Printscreen Youtube

"Ona kaže da vi niste prijateljice od prvog dana, samo se ti predstavljaš kao da jeste. Kakav ti njoj prijatelj možeš biti? Samo ja znam da vi niste prijatelji. Gde ste vi putovale zajedno. Koliko ste ručka imale zajedno, koliko ste puta spavale jedna kod druge, gde ste putovale, kad ste spavale zajedno, kakve ste vi prijatelji" upitao je Milan.

foto: Printscreen Youtube

"Reći ću ti jednu reč - ja sam veći šmeker od nekih muškaraca, a ti shvati kako to hoćeš. Ja ne pišam po nekim ljudima kao neki muškarci. Neke stvari ne želim da pričam, a ti si pametan i znaš", odgovorila je ona i time izazvala sumnju da je i sama imala nešto sa Lunom.

Milan je nastavio da ogovara Lunu, pa je otkrio nešto što je iznenadilo sve okupljene:

"Devojka je sinoć rekla kako bi se je*ala sa Veljkom, ja je pitam je l' bi se pomirila sa njim, a ona kaže da ne bi ali bi se... Ana Korać i ja u šoku, ona te stvari radi javno, kaže javno", rekao je novinar.

Kurir.rs/ Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIVES KAO SEKSI PROFESORKA: Skinula se u kupaći, pokazala zadnjicu, a evo šta radi na terasi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja