DOBIJA PRETEĆE PORUKE: Nakon svađe sa KOLEGINICOM, Radi se život pretvorio u PAKAO! Sad je odlučila da otkrije kako je SVE POČELO!
Foto: Dragana Udovičić

STRAŠNO

DOBIJA PRETEĆE PORUKE: Nakon svađe sa KOLEGINICOM, Radi se život pretvorio u PAKAO! Sad je odlučila da otkrije kako je SVE POČELO!

Stars -

Kada je bila gošća u „Zadrugoviziji“, Rada Manojlović komentarisala je Zoricu Marković, nakon čega je starija pevačica, rijaliti zvezda, potpuno poludela i usledila je salva uvreda na Radin račun.

foto: Dragana Udovičić

Naime, Rada Manojlović je prilikom „Zadrugovizije“ rekla da Zorica nikada neće biti zvezda i pevački mag kao Tanja Jovićević, a Zorica joj je odgovorila da se Rada mnogo osmelila, te da bi „htela da bude kao Ceca, ali to neće moći“.

Rada je takođe rekla da tokom nastupa peva Zoričine pesme, ali ju je Zorica zamolila da to više ne radi.

foto: Dragan Kadić

Rada Manojlović je sada otkrila od kada datira sukob sa Zoricom.

"Ona je neko ko je godinama unazad bio maksimalno ispoštovan sa moje strane u raznim žurkama „Farme“ i ostalim rijalitijima u kojima je bila. Uvek sam joj prišla i uvek sam je ispoštovala. Mene nekad zaboli kada sam prema nekome dobra, a onda pročitam u jednom intervjuu njeno komentarisanje mog života... Mogu da vas podsetim samo pošto je mene to tada jako pogodilo, Zorica je izjavila kako ja nemam hitove, kako mnogo više mislim na momke nego na karijeru, da su me pregazile sve koleginice, to je bilo jako lično. Ja sam i nakon toga prema njoj bila super. Sledeći intervju, ona opet o meni: „Rada nikad neće napuniti Marakanu, nije ona taj kalibar“. Onda ista ta Zorica u lajvu meni kaže: „Ja tebe volim...“. Meni je to smešno i onda se zapitam da li sam ja luda. Nju je, ja mislim, najviše zabolelo to što sam rekla da ne može da se uporedi sa Tanjom Jovićević. Tog trenutka je izašlo iz nje ono što zaista misli o meni".

Rada je imala i sukob sa Anabelom, koja je stala u zaštitu svoje ćerke kada je izjavila da je Manojlovićeva tokom pevanja u „Zadruzi“ balavila za njenim dečkom Slobom.

foto: Vladimir Šporčić

Nakon toga usledili su brojni komentari, a Rada je rekla da uvek podržava ljubav, ali da nikako ne može da podrži vezu sa oženjenim muškarcem.

To je očigledno izrevoltiralo Anabelu, koja je na društvenim mrežama napisala kako Radu treba pitati kako je njen tata upoznao njenu mamu, aludirajući na to da je bio zauzet.

foto: Printscreen

Pevačicu je to pogodilo, pa je poručila:

"Ja sam se užasno potresla oko toga, ne znam ni koliko je pametno da to komentarišem. Pričati o nekome na taj način, ko nije živ, ko ne može da se brani... Mene je stomak zaboleo", iskrena je bila Rada.

Folkerka je istakla da to što je godinama ćutala ne znači da zapravo nema šta da kaže i da joj je dosta da bude na meti, a da ćuti.

foto: Damir Dervišagić

"Ljudi moraju da shvate da ja imam prava da iskažem svoje mišljenje. Moraju da znaju da neko ko deset godina ćuti ne znači da nema stav, i da ne navija ni za Partizan ili Zvezdu, ja nisam ni luda, ni glupa, ni ćorava, ni mutava... Procenjujem vrlo ispravno. Dođe trenutak kada se tolerancija i dobrota kao flaša pune i dođe do momenta kada ne želiš više da budeš dobar".

Pevačica je rekla da se ne seća trenutka kada je odlučila da se promeni, ali da je jednostavno osetila da je došao.

"Jednostavno osetiš. Osetiš da gubiš energiju, osetiš kad postaneš nervozan po kući, na svoje ukućane, zbog toga što te je neko u nekoj emisiji iznervirao, i to neko prema kome si bio čovek, prema kome si bi uljudan, vaspitan... I sada mi nije lakše, mnogo mi je teško zato što ja nisam stvorena i nisam toliko jaka da primam te otrovne enrgije od tih ljudi. Ja sam napisala u jednom statusu da u ovoj zemlji najviše mrze onog koji ne ume da mrzi", kaže Rada Manojlović.

Kurir.rs/ TV Magazin/ Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) RADA MANOJLOVIĆ MNOGIMA ZAPUŠILA USTA ZA SVA VREMENA: Vi savršeni, prevaziđite moj kriv nos! Pevačica očitala bukvicu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track