BOG JE UMEŠAO PRSTE, DESILO MI SE NEŠTO NAJLEPŠE: Aleksandra priznala, kada je ulazila u rijaliti OVO nikako nije očekivala!
Foto: Printscreen Youtube

presrećna

BOG JE UMEŠAO PRSTE, DESILO MI SE NEŠTO NAJLEPŠE: Aleksandra priznala, kada je ulazila u rijaliti OVO nikako nije očekivala!

Stars -

Aleksandra Vasiljević imala je jedan od najvažnijih dana u životu, tačnije desilo joj se ono o čemu svaka devojka sanja. Ona j postala verenica Vuka Đuričića, te nas je zanimalo kakvi su njeni utisci.

foto: Printscreen Youtube

1. Za veoma kratak vremenski predio Vuk i ti stupili ste u ozbiljnu vezu, posle koje je usledila veridba. Da li misliš da si napravila pravi izbor i da nisi prenaglila sa odlukom?

- Ne mislim, već sam sigurna da je ovo što se nama dešava najbolji mogući izbor. Dovoljno smo oboje zreli, tako da nam je malo trebalo da shvatimo da smo 100% jedno za drugo.

2. Kako se osećaš kao verenica Vuka Đuričića, da li postoji nešto što ti smeta kod njega?

- Osećam se ponosno i počastvovano baš zato što sam ja ta koja je privukla ovakvog čoveka. Osećam se kao malo vode na njegovom dlanu.

foto: Printscreen Youtube

3. Kako komentarišeš Irminu izjavu da se Vuk samo poigrava sa tobom, baš kao što je to činio i sa njom?

- Ne komentarišem.

4. Da li si zadovoljna kako je veridba protekla i da li bi nešto promenila?

- Apsolutno ništa. Sve je bilo spontano i prelepo. Najbitnije mi je što je on bio taj koji mi stavlja prsten, i što je mali, ali bitan deo moje porodice bio tu da nas podrži.

foto: Happy screenshot

5. Misliš li da vaša veza ima budućnost kada izađete iz rijalitija?

- Opet ne mislim, već znam. Mi smo već odredili i datum i mesto svadbe. I sve ostale stvari koje se tiču zajedničkog života.

foto: Printscreen Youtube

6. Koji je tvoj glavni cilj u rijalitiju, i koga vidiš kao pobednika šeste sezone?

- Glavni cilj mi je bio da promovišem sebe kao personalnog trenera, ali je Bog tu umešao prste i desilo mi se nešto najlepše u životu. Postaću uskoro ponosna supruga Vuka Đuričića. Stavaraćemo porodicu i ulepšaćemo jedno drugom svaki minut do kraja života, što mi je jedini cilj. Naravno moj budući muž do pobede.

Kurir.rs/ HappyTv.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track