ROK ZVEZDA BEZ DLAKE NA JEZIKU! VIKTORIJA SE IZVINILA NJEGOVOJ MAJCI, PA GA NAZVALA SMRADOM: Mrzim ga, sve vreme igra igru! (VIDEO)
Foto: Printscreen

KOMENTARI NIKOGA NISU OSTAVILI RAVNODUŠNIM

ROK ZVEZDA BEZ DLAKE NA JEZIKU! VIKTORIJA SE IZVINILA NJEGOVOJ MAJCI, PA GA NAZVALA SMRADOM: Mrzim ga, sve vreme igra igru! (VIDEO)

Stars -

Tokom gostovanja u studiju u Šimanovcima, Snežana Mišković Viktorija imala je mnogo šta da kaže o muškoj ekipi Bele kuće rijalitija. Posebno je iskritikovala Baneta, za kojeg smatra da je osoba koja nema šta novo da ponudi publici.

"Ja se izvinjavam Banetovoj majci koja sluša mene iz mladosti, ali ja njega mrzim kroz muziku koju sluša. Bane sluša takve gadosti od muzike. Ne može da bude dobar kad sluša takvu muziku. On je vrlo atipičan za svoju generaciju, sluša jako plitke bendove. Igra igru, kad god se završi diskusija za stolom on digne ruku da nešto kaže, što je već rečeno. On je vazduh i on će među prvima da ode", bile su Viktorijine reči.

Između ostalog, osvrnula se na njegovu bliskost sa Nadeždom, a zatim i beg iz te veze.

"Bane sve vreme igra igru i on nije dobar, da ne kažem Bane je smrad. On je rekao: 'Ne mogu ja sa Nadeždom da budem, ja nju mnogo poštujem', znači ti možeš da budeš sa nekim koga ne poštuješ. Nije korektan prema ženskom rodu", rekla je ona.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track