ROKERKA IZGUBILA U TRCI ZA 50.000 EVRA, PA IZNELA SAV PRLJAV VEŠ: Nadežda je plitka, Mića dvoličan, A SLOBA SAD KALKULIŠE JER ZNA DA PROPADA!
Foto: Printskrin

SREĐUJE UTISKE

ROKERKA IZGUBILA U TRCI ZA 50.000 EVRA, PA IZNELA SAV PRLJAV VEŠ: Nadežda je plitka, Mića dvoličan, A SLOBA SAD KALKULIŠE JER ZNA DA PROPADA!

Stars -

Kada je publika donela svoju odluku, rokerka Viktorija napustila je Belu kuću i tako izgubila u trci za 50.000 evra, što je glavna nagrada rijalitija.

"To je bila intuicija, da ja moram da budem sa detetom, da sam joj potrebna i da nema te nagrade zbog koje ja treba da budem unutra. Nisam ni ušla zbog nagrade, a ovde ima aktivnih lovaca na nagrade koliko hoćete. Ja sam se isključila", rekla je iskreno ona.

Po izlasku, iz "Zadruge" iznela je i mnogo prljavog veša, za koji je malo ko znao da postoji.

"Mića nikada ni prema kome nije bio dobronameran! Ja ga posmatram, on pet minuta viče: 'Carice, bravo, u pravu si', a posle istog tog blati. Na minut menja mišljenja potpuno, ono što izgovori je opozit onome što je već rekao. Loš je čovek, prema ljudima nema dobru nameru. Jedino mi je bio super kada je bio gazda", rekla je Viktorija, koja je najčešće upravo sa Mićom i imala problema.

"On mene ne poznaje, isfrustriran je jer je čitao žutu štampu od pre dvadeset godina i to je njemu postao neki aksiom. Nema tu elastičnost, da upozna prvo čoveka. Svako je tamo pričao sebi u bradu: 'Jao, Bože budale', čim ga čuje. On je hteo mene da isprovocira, da se ja nekom zamerim, a ja to nisam htela jer smatram da nisam imala ravnopravnog igrača tamo", objasnila je ona.

foto: Youtube screenshot

Za Gordanu Džehverović smatra da je izuzetno vredna žena, ali svakako ne podržava njeno učešće u rijalitiju.

"Teodora je bila ugušena kada joj je mama došla. Koliko god si se potresla, ti, kao mama njena da uđeš u rijaliti... To nije dobro. Nije mi se dopalo, ugušila je svoje dete. Lomila je tamo u kupatilu oklagije, vrištala na nju, ispira joj mozak, a dete stoji mirno. Kako će to da gledaju gazde sa kojima Teodora sutra treba da radi?"

Rokerka se ni tu nije zaustavila, već je počela da komentariše dalje svoje nekadašnje cimere.

"Nadežda je tako plitka, površna, daje sebi na značaju u tako nevažnim stvarima... Kada je ušla, smejala sam joj se, ona je lupala kao Maksim po diviziji. Rekla sam joj: 'Samo ćuti, slušaj, misli i pevaj. Nemoj da progovaraš uopšte nijednu reč', ali me nije poslušala. Često sebi pridaje znamenje koje postoji samo u njenoj glavi".

foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Inače, Viktorija smatra da se Sloba Radanović vraća i dalje zakonitoj supruzi Kiji Kockar, pošto je shvatio koliku podršku publike ona uživa. Pošto, kako kaže, ne zna šta ga je snašlo, odmah joj se tada i priklonio.

"On ne zna šta ga je snašlo uopšte. Počeo je da kalkuliše, vidi da Kija ima podršku žena, a da on gubi. Ona je, maltene, veća zvezda od njega! Kako će sutra na tezge?! Pa, njemu su ljudi vikali: 'Uaaa!' na sahrani, a šta li će sutra kad dođe u diskoteku da peva? Verovatno, da bi povratio malo autoritet zbog posla, počeo je da podržava ženu. Mislim da u stvarnom životu nema ništa od toga, to samo zbog posla on radi. Daje joj nadu, ali ne kapira da je ona mačka koja lovi miša. On će biti s njom sve dok to ona bude htela, jer njemu treba mama, treba mu jača žena od njega", zaključila je Viktorija.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Pink.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track