SEO NA MOTOR I TOTALNO SE ZALUDEO: Darko Lazić propustio dodelu Oskara, samo zbog OVOGA!
Foto: Damir Dervišagić

Strast

SEO NA MOTOR I TOTALNO SE ZALUDEO: Darko Lazić propustio dodelu Oskara, samo zbog OVOGA!

Stars -

Pevač Darko Lazić propustio je da se pojavi na dodeli "Oskara popularnosti" u Beču, gde je trebalo da primi nagradu za najpoželjnijeg pevača u dijaspori, jer je zakasnio na avion.

????

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Propustio je let za Beč jer je ceo dan proveo sa društvom na motorciklu. "Darko je od malih nogu zaluđenik za motore i koristi svaki slobodan trenutak da sedne na svog dvotočkaša, jer se istinski relaksira tokom vožnje. Tog dana kada je trebalo da bude u Beču, Darko se našao sa prijatlejima iz moto-kluba, a ideja je bila da se sat-dva provozaju po Brestaču i okolnim selima, pa lagano da krene na avion", kaže na početku razgovora izbor blizak pevaču i nastavlja:

"Međutim, vožnja se odužila, pa je društvo nastavilo do Pećinaca i Šimanovaca, a potom je Darko predložio da naprave pauzu u kafani kako bi zajedno ručali. Mislio je da će stići na vreme da se vrati do kuće u Brestač, ali jednostavno nije dobro izračunao. Kada je shvatio da ne postoji način da stigne na let, Darko je pozvao organizatore i objasnio šta se desilo", ispričao je izvor za "Alo!".

?????♥️

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Inače, Darko Lazić je u Beču trebalo da dobije "Oskar popularnosti" za najtraženijeg pevača u dijaspori, a u istoj kategoriji u ženskoj konkurenciji nagradu je dobila Sandra Afrika. Kurir.rs/ Alo.rs/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track