Najnovije vesti

JEDINA JE DONELA POBEDU JUGOSLAVIJI NA EVROVIZIJI: Pevačica grupe Riva nestala je iz javnom života, a ovo je razlog! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

1989. GODINA

JEDINA JE DONELA POBEDU JUGOSLAVIJI NA EVROVIZIJI: Pevačica grupe Riva nestala je iz javnom života, a ovo je razlog! (FOTO)

Stars

Prva i jedina pobeda EX YU na Pesmi Evrovizije pripala je grupi Riva, sada već davne 1989. godine.

Pevačica Emilija Kokić postala je poznata preko noći, a pesma "Rock me baby" peva se i dan danas.

foto: Printscreen/Youtube

Emilija Kokić bila je popularna i 90-ih godina, a svi dobro pamte njen hit "Ja sam bila s njim". Pevačica se ubrzo povukla iz javnog života, a konačno je otkrila i zbog čega je to uradila.

"Nudili su mi skandal. Meni je to bilo prestrašno i jednostavno se nisam mogla pronaći u tome. Trebala sam da se pojavim u novinama kao nečija ljubavnica i to nisam htela", objasnila je Emilija. Kaže da se smatra previše normalnom za taj svet, te da je na to jako ponosna.

"Najviše sam ponosna na to što sam ostala normalna osoba. To je bilo jako teško, sačuvati nekakve moralne vrednosti, nekakva svoja uverenja i stajati iza svojih načela", kaže Hrvatica.

Priznala je i da joj nije bilo lako da podnese sav publicitet i slavu.

"Moguće da se zasićenje dogodilo jer je sve bilo intenzivno. Stvari u šoubiznisu vas jednostavno melju i samo je pitanje koliko ste čvrst orah", zaključuje Emilija.

Kurir.rs/RTL, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Za mnoge NISTE ZNALI: 5 evrovizijskih hitova koji su osvojili svet! (VIDEO)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...