TO NJEN MOZAK NE MOŽE DA SVARI, ONA SE LUNI MALTENE GADI: Vređaj, pljuni, ali ne radi nešto namerno DA BI TE NEKO TUKAO! (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

OPLELA

TO NJEN MOZAK NE MOŽE DA SVARI, ONA SE LUNI MALTENE GADI: Vređaj, pljuni, ali ne radi nešto namerno DA BI TE NEKO TUKAO! (VIDEO)

Stars -

Iako je Luna od gledalaca zaradila titulu najomraženije zadrugarke, među zadrugarima ta titula pripala je Maci Diskreciji, koju je i sama Luna navela kao svoj izbor. To je učinila, kako kaže, zbog zlobe koju ova zadrugarka sa sobom nosi.

"Ja ću navesti Macu, zato što smatram da je ona uradila najviše nekih stvari koje su namerne, da bi taj neki drugi došao do toga da bi je možda, ne daj Bože, udari... Te uvrede za roditelje, za Milana, sto puta sam čula to za mamu...", pričala je Luna i mrštila se.

foto: Youtube screenshot

Lunu je posebno razočaralo to što se uvek poseže za roditeljima, posebno majkama. Kako kaže, ona bi svašta uradila sa njenu živu i zdravu, a tek za neku majku koja "više nije tu".

"Vređaj slobodno, da sam najgora, pljuni me, ali to... Najniže to tako, za mamu, za bolesne mame, tate, za mrtve, to moj mozak ne može da svari. To: 'Ne možeš da imaš decu', to su neke stvari koje ja ne razumem da neki mozak uopšte može da smisli i da izgovori. Svaka čast Bori koji je to uspeo da istoleriše, ja ne znam da li bih mogla da iskontrolišem sebe a da ne uradim neku glupost".

Takođe, pre nego što se izjasnila, Luna je istakla koliko joj je drago što neki zadrugari konačno pokazuju svoje pravo lice, sada, na samom kraju, te što su neki ukućani promenili mišljenje o Slobi i njoj, kao i njihovoj ljubavi koju su podržavali.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track