PČELAR POKUŠAO DA RAZREŠI MISTERIJU LJUBAVNOG TROUGLA, KIJA OSULA PALJBU: Uvek sam bila prva i jedina, a sad ispada da LJUBAVNICE BOLJE PROLAZE!
Foto: Youtube screenshot

OPET SVAĐA U BELOJ KUĆI

PČELAR POKUŠAO DA RAZREŠI MISTERIJU LJUBAVNOG TROUGLA, KIJA OSULA PALJBU: Uvek sam bila prva i jedina, a sad ispada da LJUBAVNICE BOLJE PROLAZE!

Stars -

Kako su zadrugari tokom nedlejnog popodneva odgovarali na pitanja bivših cimera, Miki Đuričić iskoristio je priliku da pokuša da razreši misteriju ljubavnog trougla koji i danas potresa Belu kuću, a tako pomogne i gledaocima da bolje razumeju čitavu situaciju.

"Kako mislite da vaš cirkus privedete kraju? Svađate se, pa se onda mirite... Da li ćete biti zajedno ili nećete? Jeste li se vi dogovorili? Koja je priča? Pitanje za Kristinu i Bobu - da li vas je sramota?" bilo je Mikijevo pitanje.

foto: Youtube screenshot

Kristina Kockar odgovor bio je prilično elaborativan.

"Ne, naravno da me nije sramota, jer sam ja Slobodanu rekla to što sam rekla. Miki je mene nazvao ku.vom i moju majku. Ja takve reči od Slobodana nisam čula niti ću čuti. Nemamo nikakve planove. Ja sam njemu pružila drugu šansu da mi pokaže da je ispravan čovek, ali on mi to nije pokazao. Ja se uvek osećam kao prva, ja sam zakonta supruga, i kada se budemo razveli, opet ću biti njegova bivša žena, neko koga je on oženio pred Bogom i ljudima, to nešto znači. Ja nisam njemu bila druga. On je mene izabrao da oženi, to što nije uspelo... Iako na kraju ispadne da uvek ljubavnice bolje prođu nego žene, mi to moramo da ispravimo. Slobodan zvani Boba je pre neki dan rekao da će da traži razvod. Ja ću potpisati, nije problem...", izjavila je Kija.

foto: Youtube screenshot

"Ja i Kristina se ovde nikad nismo pomirili, pričali smo šta bi bilo kada bismo se pomirili. Ja sam rekao da me je sramota što sam ja to njoj uradio javno i na ovaj način. Ja sam sve vreme imao stav da želim da budem u korektnim odnosima sa njom, mi smo uvek pričali, tako da mislim na vid intimnog pomirenja. Nikad ja nisam želeo da ne pričam sa njom. Išao sam srcem, ali sam bio iskren. Malo sam se pogubio u rijalitiju, ali nema čega da me bude sramota. Ja sam rekao da smo izgubili tu emociju, bliskost, ali smo bili pet godina zajedno i ona mi je bila sve u životu. Izgubio se taj vid bliskosti, ali je ostala ljubav kao prema čoveku. Ja sam uradio lošu stvar prema njoj i ona ima pravo da ima loše mišljenje o meni. Ja sam rekao da odavde mogu da izađem kao Sloba Radanović, ja jesam suprug Kristine Kockar, ali mogu i izaći sam i da u svojoj glavi budem emotivno slobodan", izjavio je Sloba.

Sudeći prema svemu ovome, iz rijalitija će izaći kao singl muškarac.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track