UKUĆANI SU MISLILI DA GLUMI, A ONA SE POCEPALA OD PLAČA: Produkcija se posle drame obratila Dalili, ovo će je ostaviti bez teksta!
Foto: Printscreen/TV Happy

IZNENAĐENJE

UKUĆANI SU MISLILI DA GLUMI, A ONA SE POCEPALA OD PLAČA: Produkcija se posle drame obratila Dalili, ovo će je ostaviti bez teksta!

Stars -

Rijaliti format "Parovi", veliko je iskustvo, koje Vam pomaže da pobedite svoje slabosti i tuđe kvalitete, čime se plasirate što bolje.

Psihološka igra, za koju postoje pravila, ali ne i škola, pa, jedina lekcija tokom kojih učite, dobijate loše i dobre ocene, imate pred kamerama i budnim očima gledalaca, koji u vama gledaju svoje favorite, glumce rijaliti serije, nezapamćene gledanosti.

foto: Printscreen/TV Happy

Zašto je mobilni telefon nađen u Dalilinim stvarima?

Pa, baš zato, što je mnogo vas, koji ste nju navodili kao primer za učesnika, kojem se mnogo oprašta, a ona - sebe, gotovo svakodnevno kao posebnog takmičara, izuzetno zahvalnog "Hepi televiziji" i možda kao jedan od naših najboljih proizvoda.

U trenutku, kad je videla mobilni u svom neseseru, Dalila je otvorila telefon, shvativši da unutra postoji i kartica sa brojem. Ali, nije pokušala da ga upotrebi, već je odmah izašla sa aparatom i predala ga voditeljki Anđeli, ostrašćeno misleći da neko njoj namešta - diskvalifikaciju.

U moru različitih mišljenja prisutnih učesnika, ali i gledalaca koji su se javljali sa raznim teorijama i dogovorima, na pitanja: Otkud telefon, kroz Daliline suze iskristalisala se istina. Testova za učesnike, gledaoce, pa i produkciju, bilo je mnogo. Neki su padali, mnogi su položili.

Test sa telefonom, bio je test za Dalilu Dragojević i ona ga je - POLOŽILA!

foto: Happy screenshot

Kurir.rs, Foto: Printscreen/TV Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track