PRIJA MI DRUŽENJE SA SLOBOM, ALI NEĆEMO BITI ZAJEDNO: Luna progovorila o odnosu sa pevačem, a onda su pričali u dvorištu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

NE ŽELI DA SE ODVOJI

PRIJA MI DRUŽENJE SA SLOBOM, ALI NEĆEMO BITI ZAJEDNO: Luna progovorila o odnosu sa pevačem, a onda su pričali u dvorištu! (VIDEO)

Stars -

Luna Đogani je nakon pitanja koji joj je postavila nekadašnja učesnica rijalitija Viktorija rešila da progovori o svom odnosu sa Slobom Radanovićem.

"Stav da neću biti s njim, to stoji. Pri tome, nas dvoje nismo zajedno, niti ćemo biti zajedno. Ne želim da sa njim budem u lošim odnosima. Pokušala sam da ne razgovaram sa njim, ali jednostavno ne mogu... Lakše mi je da ćutim i da imam dobar odnos sa njim, da pričam sa njim, da se družima sa njim i da pričamo o totalno drugim stvarima van rijalitija. Sinoć smo se Đekson, Sloba i ja lepo družili. Stvarno mi to prija...", rekla je Luna.

Ona je u jednom trenutku podelila i svoju pastu za zube sa pevačem, pa su zajedno sa ostalim ukućanima sedeli za stolom u dvorištu i razgovarali.

"Jesi li bacila moje čarape koje stoje tamo u pabu? Znam da si to namerno uradila", rekao je Sloba, a Luna mu se smeškala i pravdala.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track