Najnovije vesti

MUHAREM SE POTRESNOM PORUKOM POSLEDNJI PUT POZDRAVIO SA SINANOM: Tvoja emocija ostaje zauvek, estrada je siromašnija za jednu ikonu (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić, Dragana Udovičić

TUŽNO

MUHAREM SE POTRESNOM PORUKOM POSLEDNJI PUT POZDRAVIO SA SINANOM: Tvoja emocija ostaje zauvek, estrada je siromašnija za jednu ikonu (FOTO)

Stars

Sinan Sakić je u 62. godini života izgubio bitku sa teškom bolešću, a od njega su se na društvenim mrežama oprostile mnogobrojne kolege.

Jedan od njih bio je i Muharem Serbezovski, koji ga je smatrao najvećim prijateljem, a imaju i zajedničku pesmu. Njegova emotivna poruka sve je potresla.

foto: Dragana Udovičić

"Sinane, najveći druže moj... Uvek sam tvrdio da si ti mačka sa devet života, ali ovu zadnju bitku si nažalost izgubio. Svi što smo te voleli i poštovali kao pevača i čoveka smo izgubili tvojim vizuelnim nestankom iz ovog lažnog sveta. Tvoja porodica je izgubila najviše. Tvoji lični i širi prijatelji puno. Muzička estrada je siromašnija za jednu ikonu koja je obeležila više decenija. A sada, kada te nema, proći će vekovi, a ti Sinane ćes biti aktuelan i prošlim, i sadašnjim i budućim generacijama. Eto koliko će trajati tvoja epoha", počeo je Muharem i dodao:

"Niko od nas pevača nema jaču i veću vezu i interakciju sa publikom. Ničija emocija ne stiže brže do duše slušalaca. Ta emocija će ostati zauvek jer si je usadio u sve nas svojom najspecifičnijom interpretacijom i neprevaziđenim hitovima. Molim Svevišnjeg, u čijim si sada rukama da te smesti tamo gde ti je i mesto, među najboljim ljudima. Tvoja velika duša zaslužuje da tvojoj porodici, koju mnogo volim, zauvek ostanem veran",napisao je Muharem Serbezovski.

Kurir.rs, Foto: Nebojša Mandić, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZAPLAKAO NASRED ULICE! DŽEJ UZ PORODICU SAKIĆ: Kad sam čuo šta se desilo NAJEŽIO SAM SE (KURIR TV)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...