Najnovije vesti

NATAŠA BEKVALAC ODLAZI IZ SRBIJE, LAZUKIĆ JOJ UNIŠTAVA ŽIVOT: Muka mi je od svega, nisam dovoljno jaka...
Foto: Dado Đilas

Nepodnošljivo

NATAŠA BEKVALAC ODLAZI IZ SRBIJE, LAZUKIĆ JOJ UNIŠTAVA ŽIVOT: Muka mi je od svega, nisam dovoljno jaka...

Stars

Veliki pritisak Bekvalčeva prijateljima rekla da više ne može da izdrži bruku i sramotu koju svakodnevno doživljava zbog supruga, od kojeg želi što pre da se razvede.

Nataša Bekvalac na ivici je da se zauvek odseli iz Srbije zbog još uvek zakonitog supruga Luke Lazukića jer joj konstantno pravi pakao i uništava život.


Pevačica se požalila prijateljima da pod hitno mora da se skloni iz zemlje kako bi se zaštitila od brojnih skandala i sačuvala svoje zdravlje koje je ugroženo.


Klonula duhom


- Muka mi je više od svega! Ne mogu da podnesem ovo. Dokle više?! Ma samo da se razvedem... Nisam dovoljno jaka da istrpim sve. Hoću samo da odem što dalje odavde i da me nema - glase pevačicine reči upućene njenim bliskim osobama, koje na sve načine pokušavaju da joj pomognu.

 

foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić


- Nataša ne može više da izdrži ovde. Koliko god se trudila da se smiri i ne misli više na porodično nasilje koje je navodno pretrpela od muža, a zatim i brojne tužbe, priče i ogovaranja, njoj se iz dana u dan stvaraju novi problemi s kojima više nema snage da se bori. Pored toga što je klonula duhom, ona se ježi od same pomisli na Luku. Opterećuje je boravak i u stanu na Dedinju i u kući na salašu u Čeneju, jer je s njim tu provodila vreme. Kap koja je prelila čašu jeste tužba u kojoj joj traži da mu vrati novac koji je potrošio na njihove ručkove po restoranima, putovanja i sitnice u stanu, poput štekera i sijalica. Koliko joj god to delovalo smešno, isto tako ju je šokiralo i izazvalo veliku sramotu - kaže naš izvor.


S druge strane, Bekvalčeva ne može tek tako da napusti Srbiju jer je bankrotirala i mora što pre da zaradi novac. Iako se oseća bezvoljno, počela je sa pregovorima za nastupe, pa bi prvi trebalo uskoro da se dogodi u Beogradu na jednom splavu.

 

Potvrda


Pevačicin PR tim potvrdio je naša saznanja.


- Nataša samo želi da se razvede i ne želi ništa od ovog cirkusa. Hvala na razumevanju - rečeno nam je u PR službi pop zvezde.

 

foto: Vladimir Šporčić

Hit

JAVNOST ISMEVA LUKU


Javnost ne prestaje da ismeva Luku Lazukića zbog računa koje je priložio sudu kao dokaz da je Nataši Bekvalac plaćao ručkove i pića u restoranima, pa sada zahteva da mu se sve to vrati. Pored brojnih komentara na društvenim mrežama, veći deo estrade osudio je bivšeg košarkaša. Bora Đorđević optužio ga je da je pilićar i jajara, Goca Božinovska da je velika sramota, Jelena Maćić da je dno dna...

Kurir.rs/Marija Dejanović, Foto: Dado Đilas

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV) BEKVALČEVA POSLE SASLUŠANJA OD 4 SATA STIGLA KUĆI: Sve vreme je bila u pratnji advokata

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...