Najnovije vesti

NISAM DISALA DA NE BIH OSTALA BEZ HALJINE: Maja Nikolić doživela peh, pa ipak izašla pred kamere!
Foto: Damir Dervišagić

DETALJNO OPISALA

NISAM DISALA DA NE BIH OSTALA BEZ HALJINE: Maja Nikolić doživela peh, pa ipak izašla pred kamere!

Stars

Jedna od naših najlepših voditeljki Maja Nikolić priznaje da je u karijeri bilo kako lepih, tako i manje lepih momenata.

- Događaj koji sigurno nikada neću zaboraviti jeste sa našeg izbora za pesmu Evrovizije pre tri godine, kada mi je pukao rajsferšlus na haljini. Ti izbori su inače bili stresni iz nekoliko razloga. Najpre, gledanost je ogromna i meri se u milionima. Drugo, program ide uživo, a tada u Košutnjaku nije bilo promptera pa sam ceo scenario morala da znam napamet. I treće, tu je to čuveno presvlačenje za koje sam imala dva puta po devet minuta. Za to vreme, šminker menja šminku, frizer frizuru, a stilista i ja haljinu. Tako bi trebalo da bude. Međutim, dešava se to da je rajsferšlus na korset haljini bez bretela pukao celom dužinom! Svi su odustali od svog posla i počeli da me ušivaju i kače zihernadlama i zaista mislim da kada tada nisam umrla od stresa, neću nikad! Na scenu sam izasla sa iglom i koncem koji je i dalje visio sa haljine, praktično ne dišući da ne bih ostala bez nje. Frizura je bila, na očaj mog frizera, potpuno nedovršena, a šminka ista.

 

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja) on

Kako ste uspeli da prevaziđete tu nezgodnu situaciju?

- To su trenuci kada ili plivaš ili potoneš i iz mog iskustva tada se pokaže ko je ko. Kažeš sebi: "Ajmo, možeš ti to", nabaciš širok osmeh i uradiš posao!

Kada se osvrnete na svoju karijeru, da li i danas postoji trema, kao na početku?

- I dalje osećam uzbuđenje, a naročito kada radim nešto novo, kada malo izađem iz okvira svakodnevnog, nečega na šta sam navikla. Trema je dobra, drži nas budnim, koncentrisanim. Ja srećom nikada nisam imala tremu koja blokira. Uvek sam se pred kamerama osećala dobro!

 

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja) on

Šta danas savetujete mladima koji žele da se bave sličnim poslom, kako da se izbore sa greškama koje su sigurno u početku neminovne?

- Rekla bih im ono što su govorili nama, ako se desi nešto nepredviđeno “predstavite slona u sobi”, odnosno objasnite gledaocu šta se desilo. Ako se zbunite, samo nastavite. Osmeh sve prevazilazi. Ljudi će vas voleti zbog vaše ličnosti, a ne zato što ste besprekorna mašina.

 

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja) on

Kurir.rs/Puls, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OVO SU PET NAJVEĆIH MEDIJSKIH TRANSFERA U SRBIJI! Prvoplasirani transfer će vas ostaviti bez teksta!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...