ŠERIFOVIĆKA OPLELA PO MATIĆU: Ti si gluv i glup!
Foto: Dragana Udovičić

IZNERVIRALA SE

ŠERIFOVIĆKA OPLELA PO MATIĆU: Ti si gluv i glup!

Stars -

Marija Šerifović naljutila se na tajanstvenog člana žirija u "Zvezdama Granda", pa mu je sasula bujicu kritika, ne znajući da je u pitanju Dejan Matić.

foto: Marina Lopičić

Matić nije glasao za prolaz dvojice takmičara, a Marija se iznervirala zato što smatra su u pitanju odlični pevači. Čelnik "Granda" Saša Popović je, kako bi smirio napetost, naveo da je ovo poslednja emisija u kojoj tajanstveni daje svoj glas, ali Marija nije mogla da se smiri, pa je nakon toga brutalno odgovorila.

foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

- Hvala k*** više, ovde su mi se popeli više i ti i tvoji tajanstveni i fantastični stručnjaci, pogotovu ovaj večeras - uputila je komentar Dejanu Matiću, ne znajući kome se zapravo obraća, a potom nastavila:

foto: Dragana Udovičić

Moraš da budeš ne samo gluv, nego i glup, pa da ne daš glas ovakvim pevačima.

Matić joj je potom mirno replicirao:

foto: Printscreen

- Obojica takmičara pevaju vrlo tezgaroški, mislim da to nije nivo takmičenja za "Zvezde Granda".

foto: Dragan Kadić

Šerifovićka je bila revoltirana ovim komentarom, pa je brže-bolje odgovorila u prepoznatljivom stilu, a uspela je da nasmeje Karleušu.

foto: Printscreen

- A od tebe sigurno pevaju bolje, ko god da si, odmah da ti kažem - zaključila je Marija.

Kurir.rs/M. Trajković/Foto: Dragana Udovičić

Viki se naljutila Pevačica nezadovoljna pravilima Tajanstveni ne treba da odlučuje o kandidatima!

foto: Printscreen/Prva

Tajanstveni član žirija izazvao je revolt i kod Violete Viki Miljković. - Ovo stvarno nije fer, mi slušamo kandidate godinu dana, znamo kako pevaju, kad su imali dobre i loše dane, i onda dođe tajanstveni koji ih sluša samo tog trenutka. On ih ne prati od početka takmičenja i, kad je ovako bitan krug, on presudi da li će neko otići dalje ili ne - bila je oštra Viki. Jelena Karleuša je stala u odbranu svojih koleginica i složila se sa njihovim komentarima. Ostatak žirija pak nije smatrao da je ženski deo žirija u pravu, pa su svoje izlaganje imali i Aca Lukas i Bosanac, koji je istakao da je Viki puna predrasuda i da ne može tako da žirira.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAJLEPŠA SEĆANJA! NEMA KO NIJE ODREAGOVAO: Mariji Šerifović puno srce!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track