NE ZNA SE KO LAŽE A KO PRIČA ISTINU: Na Vladičine optužbe žestoko odgovorili Bojana i Napoleon! Uhvaćen u prevari!
Foto: Printscreen Youtube

HAOS

NE ZNA SE KO LAŽE A KO PRIČA ISTINU: Na Vladičine optužbe žestoko odgovorili Bojana i Napoleon! Uhvaćen u prevari!

Stars -

Optužbe koje je Vladica izneo na račun bivše učesnice Bojane Praizović pokrenule su lavinu komentara.

foto: Printscreen Youtube

U vezi s tim oglasila se Bojana koja je celu situaciju i Vladicinu priču komentarisala kao lažnu i sramnu.

Potvrdila je priču da je otišla u muzičke pesme i da radi na svojoj prvoj pesmi.

"Ja radim na toj pesmi još uvek, moram nešto da radim a to volim. Tu sam naučila da plešem i da pevam zašto to da ne upotrebim u neke svrhe. Strašno je to što je rekao, meni mama šalje novac, ja sam u Beogradu već danima i uopšte nisam kod Napoleona i malopre mi je rekao da je bila tako neka priča, tako da molim ljude koji hoće da promovišu sebe preko mene nek se late nekog drugog posla. Ja nikada nisam ukrala nikakve pare nikome u životu, cela laž je to što je rekao Vladica. Ja čisto sumnjam da je Napoleon to rekao, što se tiče Beograda meni niko ne može da zabrani da dođem u Beograd očito da hoće preko nekih devojaka da uđe u rijaliti. Mene nek ostavi na miru jer nisam više deo rijalitija niti ću da uđem opet", rekla je Bojana.

Oglasio se i Napoleon koji je poslao poruke da Bojana uopšte nije spavala kod njega i da Vladica laže. Kako je poznato oni su dobri drugari i pitanje je zašto je Napoleon promenio priču iako mu je prvo rekao drugačije.

Produkcija je odlučila da raspetlja ovu trojku i otkrije ko laže a ko priča istinu pa je pozvala i Napoleona na telefon.

foto: Printscreen Youtube

"Veliki apsurd sam čuo, Bojana nije prespavala kod mene i Đus je preporučio kada je izašla da joj uradim pesmu. Bojana je meni ok devojka i ne znam o kom novcu je reč i ne znam zašto bi ona meni krala novac. Vladica je hteo da napravi šou mi se znamo dugo i glupo je što pravi ovakve situacije, ne znam zašto je on to rekao. On je u rijalitiju u tim pričama, preko Đusa se znamo ja sam ga gotivio, korektan je dečko. Oni su bili u nekoj ljubavi pa su se kao nešto svađali, kod mene ne da nije spavala, nego sam je video u hodniku tu na televiziji. Ja sam ga samo pitao kakav problem imaš sa Bojanom jer si ti meni pričao da ćeš da je veriš, jel si ti lud čovek. Lupaš gluposti radi reklame ako hoćeš da uđeš u rjaliti napravi reklamu nemoj da se eksponiraš preko mene. Pričaćemo posle emisije, možda sam ja lud pa se ne sećam", rekao je Napoleon.

"Očigledno ljudi nemaju obraza, ako smo nešo dogovorili reci to lepo pred svima. Ne želim uopšte da ulazim više u ove priče", rekao je Vladica.

Kurir.rs/ HappyTv.rs/ Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZAVODI I NA KUBI: Maja Berović je OVAKO pozdravila pratioce! Svi oduševljeni!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track