IZABELA NA PAROGRAFU: Učesnica progovorila o Gastozu, Zorici, vezi sa glumcem i mami!
Foto: Printscreen/TV Happy

ODGOVARALA NA PITANJA

IZABELA NA PAROGRAFU: Učesnica progovorila o Gastozu, Zorici, vezi sa glumcem i mami!

Stars -

Učesnici šeste sezone rijalitija "Parovi" na programu imaju "Parograf", na kom učestvuje Izabela Alijoski.

Učesnica je odgovarala na bojna pitanja koja zanimaju sve, a ovo su njeni istiniti odgovori.

Da li ti je poznati domaći glumac obećao ulogu u zamenu za seks?

-Ne. Ja tog čoveka uopšte ne poznajem i stvarno mi je loše što ga provlače po novinama i spajaju sa mnom. Nikada nisam bila ni sa jednim glumcem, a ne sa pomenutim gospodinom. Drago mi je što je bilo ovo pitanje kako bih napokon stavila tačku na ovu priču.

foto: Printscreen/TV Happy

Da li je istina da si zaljubljena u Nenada Marinkovića Gastoza?

- Ne. Ja Nenada ne doživljavam na taj način, ja volim njegov humor. Nekada je na nivou deteta u osnovnoj školi ali je mnogo interesantan. On je pozitivna osoba i gledam ga kao druga. Ja Nenada znam još i pre njegovog ulaska u rijaliti preko zajedničkog druga.

Da li je istina da ćeš po izlasku iz rijalitija zarađeni novac potrošiti na estetsku operaciju?

- Ne. Novac koji sam zaradila u rijalitiju ću uložiti u adaptaciju svog stana i da odem negde na odmor. Stvarno mi je potrebno 20 dana odmora da dođem sebi.

foto: Printscreen/TV Happy

Da li je istina da je tvoja majka umesto tebe odgovarala na ljubavne poruke na tvom telefonu?

-Ne. Moja mama nema pristup mom mobilnom telefonu, tako da ne može da odgovara na moje poruke. Ja sa mojom mamom imam otvoren odnos i ona sve zna o mom ljubavnom životu ali to je jedno. Ja sam otvorila jedan poslovni nalog i jednom prilikom mojoj mami je nešto trebalo za posao pa se dosetila tog mog poslovnog naloga kako bi poslala poruku ali ja sam imala uvid u sve šta ona radi sa mog naloga. Jednom sam lajkovala jednom čoveku post, on je ozbiljan poslovni čovek i on mi se zahvalio, meni je mama odmah to javila ali se nije ona dopisivala sa njim. Kasnije sam ja bila u vezi sa tim čovekom.

Da li je istina da se družiš sa Zoricom Dukić, samo da bi te ona savetovala kako da zavedeš Gastoza?

-Ne. Sa Zoricom se družim jer je slična meni. U njoj sam uvidela svoju majku u smislu da se njeni stavovi podudaraju sa stavovima moje mame. Devojka je otresita i jako svesna sebe, dopada mi se ta njena arognancija koju ima na početku a kada je upoznate ona je jako divna i emotivna devojka.

foto: Printscreen/TV Happy

Kurir.rs, Foto: Printscreen/TV Happy

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

LETO JE ZA NJU POČELO: Anastasija se pojavila u maloj crnoj haljini, a onda se skinula u bikini! Sve gori od njenog vrelog tela! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track