TEODORA I ANĐELO DO DETALJA ISPRIČALI KAKO JE SVE POČELO: Kada mi je Luna rekla da joj se sviđa, nisam znala da je Sloba oženjen! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

OTVORILA DUŠU

TEODORA I ANĐELO DO DETALJA ISPRIČALI KAKO JE SVE POČELO: Kada mi je Luna rekla da joj se sviđa, nisam znala da je Sloba oženjen! (VIDEO)

Stars -

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković prisećali su se samog početka rijalitija, koji je na njih ostavio veliki utisak i pozitivna sećanja.

Oni su u razgovoru sa Anom Korać otkrili kako je njihova veza dostigla vrhunac, a nije sakrila i da joj je on sve vreme najveći oslonac i podrška. Međutim, njoj je ovaj razgovor veoma prijao, a onda su se dotakli teme o tome kako su Slobodan Radanović i Luna Đogani zaista stupili u prisne odnose.

"Oni su ovde mene prvo spajali sa Ćentićem, a ja sam Luni priznala da mi je Anđelo sladak i da mi se sviđa. Onda je došla Luna i kaže mi: Joj, sviđa mi se Sloba. Ja nisam znala da je oženjen, kad sam saznala šokirala sam se, pitala je šta će da radi, ona nije znala. Posle smo mi blejali zajedno i uvek se nameštalo da budemo nas četvoro. I onda su oni kao pričali na španskom gde su jedno drugom priznali da se sviđaju jedno drugom. I kad je bila prva kupovina, svi smo išli. Napravimo foru da idemo nas četvoro, uđemo unutra. Počnu Luna i Sloba da pričaju jedno o drugom, kako se sviđaju jedno drugom, ma haos. Nisu se poljubili, on je rekao da hoće da se razvede. Anđelo i ja sedimo jedno pored drugog, već tad mi se išlo kući. Međutim, Bane ih je video iz kombija. Ja sam ga molila da ne priča ništa. I šta se dalje dešava...sreda, prva žurka 13.09. tad su se njih dvoje smuvali", ispričala je Teodora.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track