ALEKSANDRA VASILJEVIĆ OTVORILA DUŠU: Gastoz je pravi kompleksaš, sa Vukom želim da napravim IMPERIJU! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

iskrena

ALEKSANDRA VASILJEVIĆ OTVORILA DUŠU: Gastoz je pravi kompleksaš, sa Vukom želim da napravim IMPERIJU! (FOTO)

Stars -

Učesnica šeste sezone rijalitija Parovi Aleksandra Vasiljević odlučila je da progovori povodom svadbe koja je zakazana za nedelju u vili. Na pitanja koja su joj upućena, Aleksandra je odgovorila iskreno, a da li je spremna da izgovori sudbonosno DA, kakvi su njeni odnosi sa ostalim ukućanima i šta misli o Gastozu, pročitajte u nastavku:

foto: Printscreen Youtube

1. U nedelju je zakazana tvoja svadba sa Vukom. Imaš li tremu pred taj čin i jesi li spremna da izgovoriš sudbonosno DA?

"Kako se bliži nedelja sve više imam tremu. Mnogo razmišljam o tome da sve bude u redu i da sve prođe bez problema. Iako je to sudbonosna DA ustvari rijaliti DA, nije mi svejedno, baš iz razloga što nas dvoje to gledamo kao nešto preozbiljno i ako uvod u našu budućnost".

2. Gastoz i Mili su izrazili želju da se i oni venčaju baš u nedelju, pa je predložena kolektivna svadba. Imali si veoma burnu reakciju kada si shvatila šta se sprema. Zbog čega ne želiš kolektivnu svadbu i šta misliš zašto njih dvojica žele venčanje baš isti dan kada ti i Vuk?

"Mili je jedan predobar i iskren čovek. Iznenađena sam njegovom dobrotom. Mili je otkada smo Vuk i ja u vezi, svakog momenta uz nas. Podržava nas u svemu i veruje u našu ljubav. Ni jednog momenta on nije potencirao da to bude na dan naše svadbe, tako da bih Milija izdvojila iz cele priče. Ako već moram da komentarišem Gastoza reći ću da je on čovek sa dva lica, a oba su mu prljava. On je neko ko ne može da podnese da bilo ko drugi bude u centru pažnje, koji ima previše kompleksa, od porekla do fizičkog izgleda. Pokušao je na neki način da nam pokvari naš dan, ali niko a najmanje on ne može da sruši ono što sam do sada izgradila"

3. Kako vreme odmiče, jesi li sigurna da je Vuk taj muškarac o kom si maštala kao devojčica i šta misliš kako će izgledati vaš zajednički život van vile? Možemo li da očekujemo uskoro i prinovu?

"Svaki dan sam sve više sigurna u svoj izbor. U mnogim momentima me podseća na mog oca, kao devojčica i kao devojka uvek sam priželjkivala nekoga pored sebe ko će imati manire, odnos prema porodici i ko će biti zaštitnički nastrojen prema meni. Na stranu to što on mora ovde da odglumi da se spusti na nivo Gastoza. Da bi mogao bilo ko da razume i to što mu je dovoljno da koristi 10% mozga da bi mogao da manipuliše svim ovim ljudima. Što se tiče života van vile, sve smo isplanirali. Od svadbe u septembru do prvog deteta. Pravimo neke planove oko kuće u kojoj ćemo živeti, ali to nam je najmanji problem. Kako on kaže "napravićemo imperiju"

foto: Printscreen/TV Happy

4. Tvoj bivši dečko se oglasio i rekao da si ti njegova najveća životna greška. Pogađaju li te njegove reči? Imaš li želju da posle izlaska iz rijalitija sedneš i razgovaraš sa njim?

"Očigledno je da želi marketing, ali neće ga dobiti. Bivši me ne interesuju a česte promene mišljenja su mi presmešne"

5. Osim ljubavi koja ti se dogodila u rijalitiju, po čemu ćeš još pamtiti svoje učešće?

"Po tome što sam ovde utvrdila svoju parolu da ne verujem nikome osim sebi i svojoj porodici"

foto: Printscreen Youtube

6. Vidiš li sebe kao jednog od favorita za pobedu u šestoj sezoni rijalitija "Parovi"?

"Nisam uopšte razmišljala o tome. Ne mislim da sam favorit nimalo. Najbitnije mi je da ja imam svog favorita, životnog. Nekoga ko je za mene pobednik i ovde i napolju. Nekoga kome sam ja favorit i pobednik u svemu. Ovo ovde mi je nebitno, a i svakako mislim da pobeda neće biti u rukama onoga ko to stvarno zaslužuje"

foto: Printscreen

Kurir.rs/ HappyTv.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track