SESTRA NAŠE POZNATE KOŠARKAŠICE OPTUŽILA JE OCA ZA BRUTALNO NASILJE: Posle nekoliko dana ćutanja, oglasila se i Milica! OVO su njene reči podrške! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Stala na njenu stranu

SESTRA NAŠE POZNATE KOŠARKAŠICE OPTUŽILA JE OCA ZA BRUTALNO NASILJE: Posle nekoliko dana ćutanja, oglasila se i Milica! OVO su njene reči podrške! (FOTO)

Stars -

Jelica Dabović, rođena sestra proslavljenih košarkašica Ane i Milice Dabović, objavila je knjigu "Tajna jednog osmeha" u kojoj je opsala jezive situacije iz svog detinjstva, a tiču se zlostavljanja u svojoj porodici.

foto: Zorana Jevtić

Naime, Jelica tvrdi da je njen otac zlostavljao nju, njene sestre kao i brata Milana, a da se njihova majka nikada nije suprotstavila. Ona je u knjizi opisala nezamislive batine koje su ona i njene sestre kao i brat dobijali od oca.

Iako se njene sestre dosad nisu oglašavale povodom ovih navoda, da se zaključiti da je i Milica stala na sestrinu stranu budući da se fotografisala sa primerkom spomenute knjige i poručila:

"Ono što nije do nas, do Boga je!"

foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Jelica Dabović je nedavno gostovala u "Jutarnjem programu sa Jovanom i Srđanom" gde je otkrila skandalozne detalje o batinama koje su svi članovi njihove porodice trpeli.

"Svaki put kada je Milica kazala na televiziji da je otac zaslužan za to što su ona i sestra uspešne košarkašice, meni kao da je neko iščupao deo duše. Otac je nas četvoro zlostavljao i fizički i psihički. Dobijali smo nezamislive batine, lupao nam je glavu u zid, a često je umeo da digne ruku na nas i u javnosti. Danas nas vređa i nipodaštava i tvrdi da nikada na nas nije digao ni prst. Ova knjiga je moj način da se izborim sa svim što sam preživela i da konačno dobijem odgovore od oca zašto je to radio", ispričala je u nedavnom intervjuu Dabovićeva za naš list i dodala:

"Sećam se da sam imala oko četiri godine i da me je prebio kao vola nekim plastičnim češljem jer sam zaplakala kada sam videla da sam raskrvarila nogu. I Milicu je prebio u istom tom uzrastu. Kada je imala četiri godine, dobila je stravične batine jer nije znala tečno da izgovori 16. februar 1982".

Kurir.rs/ Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NASTRAŠNIJE MI JE BILO KADA JE TUKAO SESTRU! Jelica Dabović iskreno o tome da li bi oprostila ocu! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track