Najnovije vesti

SVI DETALJI VEZE GOGE SEKULIĆ I UROŠA DOMANOVIĆA: Tako smo se dogovorili i ne smetamo jedno drugom
Foto: Luka Šarac

PEVAČICA OTKRILA

SVI DETALJI VEZE GOGE SEKULIĆ I UROŠA DOMANOVIĆA: Tako smo se dogovorili i ne smetamo jedno drugom

Stars

Goga Sekulić progovorila je o tome kako održava balans između ljubavi i posla, da li je i koliko teško biti u vezi sa poznatom ličnošću te ističe da je Uroš zaslužan za to što ona nije ljubomorna žena.

 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

"Sve zavisi od toga kako se postavite. Bilo da ste javna ličnost ili ne, ljubavna veza oduvek je bila stvar poverenja i dogovora. Ulazak u vezu sa poznatom osobom nosi određene stvari, to niko ne može da ospori, ali brzo se vidi da li se radi o nekome ko sa tim može da se nosi.

 

Što se ljubomore tiče, oboje smo ljubomorni, ali onoliko koliko treba. Možda sam ja malo više, ali sam i tu ljubomoru sredila zahvaljujući njemu. Partner mora da bude taj koji će delima da pokaže da druga strana nema potrebe da brine. Dok god je tako, biću srećna".

 

Iako različiti, Goga i Uroš se veoma lepo slažu. Poštuju želje i ambicije jedno drugog i trude se da što više vremena provode zajedno.

 

"Uroš zna svaki moj pokret i ja znam njegov. Dečko svakodnevno trenira i njemu je život karijera. Svake nedelje je na nekom takmičenju, prvak je Evrope i sveta. Srećna sam i ponosna što je okupiran time. On me podržava u svemu, ali kada se radi o mom poslu, promocijama, događajima, rekao mi je da će ići sa mnom samo kada mi je važno. Ne želi da se gura tamo gde je moj posao i potpuno je u pravu.

 

Idem i ja na neka njegova takmičenja, bude mi lepo, zaista, ali čekanje i sve što taj sport prati njima je zanimljivo, a meni možda nije. Ne smetamo jedno drugom i dogovorili smo se da idem sa njim kada se radi o nekim daljim destinacijama gde ja mogu da se sunčam dok on trenira".

 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

(Kurir.rs/Alo.rs/Foto: Luka Šarac)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...