ZALJUBILA SE SA 19 GODINA, A RODITELJI SU HTELI DA JOJ UNIŠTE LJUBAV: Viki Miljković posle 25 godina progovorila o teškim trenucima u BRAKU
Foto: Dragan Kadić

11 godina sreće sa TAŠKETOM

ZALJUBILA SE SA 19 GODINA, A RODITELJI SU HTELI DA JOJ UNIŠTE LJUBAV: Viki Miljković posle 25 godina progovorila o teškim trenucima u BRAKU

Stars -

Pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške nedavno su proslavili 11 godina braka, a njihova ljubav traje skoro 25 godina.

Iako retko govore o svojoj ljubavi, delima se trude da pokažu koliko znače jedno drugom.

foto: Zorana Jevtić

"Verujem da Taške i ja opstajemo jer smo potpuno drugačiji od mnogih ljudi iz našeg okruženja. Maksimalno smo posvećeni jedno drugom, pomažemo se i podržavamo. Sve delimo i ono što je najvažnije - ne živimo estradnim životom. Normalne smo osobe, stojimo čvrsto na zemlji i uživamo u malim znacima pažnje, romantičnim gestovima i poklonima koji ne moraju da budu skupi", rekla je Viki.

Njihova ljubav je mnogo puta naišla na prepreke, pogotovu na početku veze kada su roditelji želeli da ih rastave.

"Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica", iskreno je ispričala Viki.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Story/Foto Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track