TEODORA ISKRENO O GASTOZU: Imao je seks sa Marijanom, nadam se da je ispunio kvotu!
Foto: Printscreen/TV Happy

INTERVJU

TEODORA ISKRENO O GASTOZU: Imao je seks sa Marijanom, nadam se da je ispunio kvotu!

Stars -

Teodora Radoičić je učesnica "Parova" koja je privukla veliku pažnju gledalaca.

Ona je sada odgovorila na pitanja koja zanimaju sve.

Sinoć se dosta pričalo o tebi i Gastozu. Možeš li nam objasniti prirodu vašeg, da li je to neka vrsta vaše igre?

- Ne znam ni sama šta bih vam rekla o odnosu Gastoza i mene. I sama se zbunim kada se potegne ta tema. Status veze je previše komplikovano.

Gastoz se trenutno nalazi u "Kampu otpisanih" i kako smo videli postao je blizak sa Marijanom. Kako gledaš na to njegovo "preletačko" ponašanje?

- Klasičan Gastoz.

foto: Happy screenshot

Misliš li da se nešto dogodilo između njih u šatoru osim poljubca i da je Marijana zato onako burno reagovala kada se povela priča da su imali seks?

- Sigurno je pao seks. Nadam se da je Gastoz ispunio kvotu.

Da li bi volela da središ svoj odnos sa Nenadom i budete i van vile ponovo par? Misliš li da bi uspela uz njega da se ostvariš kao žena i majka?

- Jedina enigma ovog rijalitija i ono što bi jedino opstalo napolju jeste veza Teodore i Vuka. Taj odnos ostaće misterija za sve, a sigurno ćete napolju videti epilog ove priče. Za sada gledajte rijaliti.

foto: Printskrin

Smatraš li da si svojim učešćem doprinela ovom rijalitiju... Kaješ li se zbog nekih stvari, i šta bi promenila ako bi bila pozvana da uđeš u sezonu 7?

- Smatram da sam itekako doprinela rijalitiju i dala primer mladima kako jedno dete (faktički) sa ulice dođe do vrha i ispuni svoje želje kao i neki bolji život. Da taj put nije lak i da ima dosta uspona i padova ali isto tako da je ostvariv ako si dovoljno hrabar i uporan. Kada bih ušla u sezonu 7 bila bih totalno drugačija.

Možeš li nam otkriti svoje planove kada izađeš iz vile?

- Kada napustim rijaliti prvo što me čeka jeste snimanje pesme i spota. Planiram ponovo da se vratim u svet mode a možda i u neku voditeljsku fotelju.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen/TV Happy

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DA LI JE PRETERALA? Katarina Grujić pokazala novu tetovažu, a nalazi se OVDE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track