KIJINA MAJKA ODUŠEVLJENA NAKON SUSRETA SA GAGIJEM ĐOGANIJEM, PROGOVORILA O LUNINIM RODITELJIMA: On mi je i ruku pružio, A ONA JE TAPŠALA KAD JE MOJE DETE POVRAĆALO
Foto: Printscreen

OTKRILA

KIJINA MAJKA ODUŠEVLJENA NAKON SUSRETA SA GAGIJEM ĐOGANIJEM, PROGOVORILA O LUNINIM RODITELJIMA: On mi je i ruku pružio, A ONA JE TAPŠALA KAD JE MOJE DETE POVRAĆALO

Stars -

Nadica Zeljković i Gagi Đogani zajedno su gostovali kod Sanje Marinković. Taj susret Kijina majka nosiće u lepom sećanju.

"On mi je čak i na kraju emisije pružio ruku. Možda se nikada više nećemo videti u životu, ali vidi se po njemu da je stvarno bio opušten i da je uživao. Mislim da mu nije bilo neprijatno pored mene. Meni nije. Ja nisam za to da mi roditelji vodimo ratove naše dece, oni su punoletni", izjavila je ona.

Istakla je da se veoma prijatno iznenadila.

foto: Printscreen

"Ja sam se baš prijatno iznenadila s obzirom na to da je jednom dao intervju u kome je Kija bila negativac, a Sloba i Luna pozitivci. Sada se učinio kao jedan korektan roditelj. Možda je i moj pristup prema njemu bio opušten. Ja sam takav tip, koji ne ide nikada negativno prema nekome. Možda ga je moja pozitivna energija opustila", njena su razmišljanja.

foto: Printscreen/Youtube

S druge strane, izrazila je veliko nezadovoljstvo prema Anabeli Atijas, koja je nedavno gostovala u studiju "Zadruge" u Šimanovcima. Kada je pušten snimak u kome Kiji nije bilo dobro, Anabela je aplaudirala, što je Nadica dobro zapamtila.

"Ja sam se zgrozila. Kada je Kristina povraćala, Anabela je tu tapšala posle snimka. Kristina se tu zabrinula i za mene, šta njena majka gleda, jer i ona zna u kojoj sam ja fazi bola kada povraćam", ispričala je Nadica.

foto: Printscreen/Youtube

(Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

GAGI NAGOVARA ANABELU DA OPET RADE ZAJEDNO: Svetu treba jedan ĐOGANI RIJALITI (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track