MUŠKARCI JOJ SE NEPRESTANO NABACUJU, A ONA IH BLOKIRA: Snežana Dakić otkrila detalje privatnog života, a evo šta misli o SEKSU za jednu noć!
Foto: Damir Dervišagić

NEĆE DA BUDE RECKA

MUŠKARCI JOJ SE NEPRESTANO NABACUJU, A ONA IH BLOKIRA: Snežana Dakić otkrila detalje privatnog života, a evo šta misli o SEKSU za jednu noć!

Stars -

Snežana Dakić priznaje da je obazriva kada je o seksu reč i da nije za kombinacije na jednu noć.

"Nisam pristalica seksa za jednu noć jer takva kombinacija uvek proizvede krivicu. U ovoj zemlji muškarci su seksualno opterećeni, jure recke, nisam za tako nešto, iako ne osuđujem. Ako neko ima potrebu da bude sa nekim s kim se posle više neće videti, okej, ali generalno se sa mnogo osude gleda na žensku stranu kad su u pitanju takve kombinacije", kaže Snežana Dakić.

foto: Dragana Udovičić

Nedavno je imala izuzetno neprijatno iskustvo sa navaletnim udvaračem kojeg nije mogla da se reši, pa ga je na kraju blokirala.

"Neprestano mi je slao ljubavne poruke, i to kilometarske sadržine, iako sam mu jasno stavila do znanja da nema mogućnosti da budemo u vezi. Na kraju sam morala da ga blokiram. Jednostavno, ne želim da dopustim da se nečija mašta razvija, jer zaista ima poremećenih", priča voditeljka.

Ona ističe da je veliki broj žena javnih ličnosti san muškaraca, kao i obrnuto, i da sve to ide uz harizmu, ali posebno uz famu koju vuče taj javni posao.

foto: Damir Dervišagić

"Nikada nisam bila opterećena izgledom i time da li sam nečiji san. Zapravo, nisam mislila da su lepota i izgled moj adut. U današnje vreme više nego ikada se traži jedan savršen izgled u javnom poslu i da si vitka i da nemaš stomak i celulit, da ti je ravna kičma, da si odmorna, jedra, vedra. Taj diktat lepote je danas i više nego nametnut i mnoge javne ličnosti su opterećene", smatra Snežana.

Ona smatra da partnera ne može da nađe u pozorištu.

"Veoma teško da ću nekog muškarca da vidim u pozorištu, nažalost. Prošla su vremena kada su interesantni, oni koji bi bili moja ciljna grupa, dolazili u pozorište. Uostalom, mogu da vidim nekog zgodnog baletana, ali oni su najčešće orijentisani drugačije, čast izuzecima, ali prosto to nije tajna", ispričala je Snežana Dakić.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track