MARIJA ANA JE OD OVE PEVAČICE ČULA DA JE SLOBA VARAO KIJU: Nastupala je sa pevačem, a sada otkriva istinu!
Foto: Printscreen/Youtube

bio je stalno u iskušenju

MARIJA ANA JE OD OVE PEVAČICE ČULA DA JE SLOBA VARAO KIJU: Nastupala je sa pevačem, a sada otkriva istinu!

Stars -

Pevačica Marija Ana nedavno je u "Zadruzi" izjavila da joj je koleginica Tamara Radmilović pričala da je pevač Sloba Radanović varao svoju ženu Kristinu Kockar, odnosno, da ga je viđala sa drugim devojkama.

Ona je često nastupala zajedno sa Radanovićem do njegovog ulaska u rijaliti, a sada je progovorila o tome šta misli o njemu.

"Ja sam Slobu upoznala na takmičenju "Pinkove zvezde" i tu smo započeli saradnju sve dok on nije ušao u "Zadrugu" s vremena na vreme smo sarađivali, i za njega mogu sve najbolje da kažem, super drug i kolega. Pre nego što je Marija Ana ušla ja sam prokomentarisala da sam u početku bila zapanjena time što se desilo sa Lunom, jer ga poznajem, a s druge strane me nije čudilo, jer znam da je bio često u iskušenju na nastupima. Ja ne volim da se mešam u tuđi život i ono što ja znam je da su mu u toku nastupa devojke stalno prilazile i da je flertovao sa njima što je tipično za svakog muškarca, pa i poželjno u našem poslu i da je pričao da mu devojke šalju poruke što je bilo normalno s obzirom na njegov visok plasman u takmičenju kao i za to da je počeo da izlazi iz anonimnosti. Ne znam zasigurno da li ju je varao samo znam da su ga iskušenja vrebala sa svih strana i eto u "Zadruzi" je poklekao", izjavila je Tamara.

Kurir.rs/Puls, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track