AFRIKA IZJAVILA DA JE ŠAKO LJUBOMORAN NA NJEN USPEH, A ON UZVRATIO UDARAC: Ne zna da peva, evo zašto neću otkriti šta je radila u Crnoj Gori!
Foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić

SUROVI RAT NA ESTRADI

AFRIKA IZJAVILA DA JE ŠAKO LJUBOMORAN NA NJEN USPEH, A ON UZVRATIO UDARAC: Ne zna da peva, evo zašto neću otkriti šta je radila u Crnoj Gori!

Stars -

Novi estradni rat između pevačice Sandre Afrike i njenog kolege Šaka Polumente kulminirao je nakon njegove izjave da se povukao iz medija kako bi dao prostora "popularnim ljudima poput Afrikanke i Evropljanke".

Nakon ove njegove izjave, folkerka Sandra Afrika očigledno se prepoznala, pa je osula paljbu po kolegi.

"Stvarno ne znam zašto ja i moje MC kolege smetamo nekome. Ko gubi, ima pravo da se ljuti! Verovatno da je poslednjih godina više vodio računa o svojoj, a ne o tuđoj karijeri, ne bi došao u ovu situaciju da postane radni pevač na jednom splavu u Beogradu", rekla je Sandra i dodala da Polumenti očigledno smeta njen uspeh.

foto: Printscreen

S druge strane, folker nije bio previše blagonaklon prema koleginici.

"Koji je k.rac Sandra Afrika da bih ja razmišljao o njoj? Pa ja nisam u životu čuo njenu pesmu, ne znam ni stih jedne njene numere, a ne da sad polemišem o toj ženi. Iskren da budem, znam ko je Sandrin momak. Njega poštujem i volim kao brata. Iz poštovanja prema njemu, neću otkrivati detalje iz njenog privatnog života i neću pričati šta je sve radila po Crnoj Gori", rekao je Polumenta, a onda još brutalnije uvredio mlađu koleginicu:

"Ti, bre, treba da ustaneš kada izgovaraš moje ime. Prestani da uzimaš moje ime u usta. Ti nisi pevačica, jer ne znaš da pevaš!", rekao je Polumenta.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo, Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(FOTO 18+) DRUŠTVENE MREŽE GORE: Sandra Afrika provocira VRELIM FOTKAMA! Pevačica NE KRIJE NIŠTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track