DA LI SI SVESNA DA SI NAJOMRAŽENIJA LIČNOST NA BALKANU? Žestoka svađa između Lune i Lepog Miće! Umešali se i cimeri! LETELO PERJE! (VIDEO)
Foto: printScreen Jutjub

HAOS

DA LI SI SVESNA DA SI NAJOMRAŽENIJA LIČNOST NA BALKANU? Žestoka svađa između Lune i Lepog Miće! Umešali se i cimeri! LETELO PERJE! (VIDEO)

Stars -

Učesnici rijalitija "Zadruga" Luna Đogani i Lepi Mića žestoko su se posvađali.

Blogerka je zbog svojih postupaka i veze sa oženjenim Slobom Radanovićem, na meti kritika svih zadrugara, a kako je danas održan porodični sastanak cimeri su iskreno rekli sve na čemu im zameraju, što je na Lunu uticalo loše.

Ona je za stolom i pred svima jasno odlučila da će braniti svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića, a to je izazvalo burne reakcije svih takmičara, a posebno Milana MIloševića.

foto: printScreen Jutjub

"Šta god da ja uradim, vi mene napadate! Smeta vam to što sam bila sa Slobom! Ja ću da ga branim koliko god ja to želim, šta vi hoćete od mene?!", pitala je Luna.

"Sve ti praviš! Da li si ti svesna da si trenutno najomraženija ličnost na Balkanu!? Ti trčiš za njim, braniš ga, juriš ga na svaka tri minuta, pojela bi ga!", vikao je MIlan pokušavajući da joj skrene pažnju na ponašanje.

"Slobo, rekao sam ti trista puta da si indijanac", rekao je Lepi Mića i nastavio da besni.

"Gde ti jedostojanstvo, gde ti je princip, onda napadaš mene. Ja nikog ne krivim zbog njihove svađe, a ona krivi mene.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja