ŠOKANTNO NISKE CENE! LETUJTE U GRČKOJ UZ ALL INCLUSIVE USLUGU SA POPUSTOM I DO 60%!!!

ŠOKANTNO NISKE CENE! LETUJTE U GRČKOJ UZ ALL INCLUSIVE USLUGU SA POPUSTOM I DO 60%!!!

Stars -

Letovali biste u Grčkoj ali još uvek niste pronašli smeštaj? Tražite dobar hotel koji može da vam obezbedi kvalitetnu uslugu po povoljnoj ceni? Na pravom ste mestu jer je aktuelna izvanredna ponuda turističke agencije ,,Travelland’’ sa kojom možete letovati po 60% sniženim cenama uz all inclusive uslugu u hotelu sa 4 zvezdice! Više od dve decenije ,,Travelland’’ uspešno organizuje savršena porodična letovanja a ove godine baš takvo sebi možete priuštiti i vi!

Popularnost Grčke među turistima opravdava činjenica da je zapljuskuju vode čak tri mora: Egejskog, Jonskog i Sredozemnog sa mnoštvom zaliva, ostrva i poluostrva od kojih je velika većina dobro iskorišćena u turističke svrhe. Ona je pogodna za sve: idealna za mlade koji su željni avanture i provoda, porodice sa decom kojima je od ključnog značaja sigurnost i kvalitetan smeštaj i one starije koji vole da uživaju u miru.

foto: Promo

Ljudi iz naše zemlje najčešće letuju na Halkidikiju gde je obala prilično razuđena i krase je duge peščane plaže i kristalno čisto more. Sunčanih dana je mnogo a sezona traje od maja do novembra kada ove oblasti poseti hiljade turista.

foto: Promo

Aristoteles Beach hotel sa 4 zvezdice se nalazi na udaljenosti od 86 km od Soluna. Smešten je u veoma značajnom kulturnom i istorijskom području Afitosa, na Kasandri, najjužnijem delu Halkidikija.

foto: Promo

Osim jedinstvenog pogleda ovaj impresivni panoramski položaj nudi posetiocima direktan pristup jednoj od najznačajnijih peščanih plaža na Kasandri te svi gosti mogu uživati u prelepim vodama zaliva Toroneos..

foto: Promo

Hotelski kompleks se sastoji od 8 zasebnih zgrada poređanih u vidu amfiteatra, zahvaljujući kome veliki deo soba ima predivan pogled na more. Svaka soba ima TV, radio, telefon, mini frižider, klima uredjaj, balkon ili terasu, krevetac, kupaitlo sa kadom ili tuš kabinom... Klima uredjaj u sobi je uključen u cenu.

foto: Promo

Od hotelskih sadržaja gostima hotela na raspolaganju su recepcija otvorena 24h svakog dana, besplatan internet, restoran, bar, bar pored bazena, bar na plaži, otvoren bazen, besplatan parking za goste hotela i posetioce, mini market, teren za košarku, šah, igralište za decu..i još mnogo toga.

foto: Promo

Ukoliko se odlučite da letujete u Aristoteles Beach hotelu 4* tokom juna možete iskoristiti sjajnu ponudu turističke agencije ,,Travelland’’ sa kojom možete letovati po ceni već od 949€, uz all inclusive uslugu za dvoje odraslih i dvoje dece!

foto: Promo

Iz ,,Travellanda’’ poručuju da svi zainteresovani što pre rezervišu svoj odmor jer je u Aristoteles Beach hotelu, jednom od najpopularnijih hotela među ,,Travellandovim’’ putnicima, ostalo još veoma malo slobodnih kapaciteta.

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track