MAJA JE PRE 15 GODINA ODUSTALA OD KARIJERE I POSVETILA SE UNUKU KOJI BOLUJE OD AUTIZMA: Ne mogu mnogo da mu pružim sa malom penzijom!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

OTVORENA

MAJA JE PRE 15 GODINA ODUSTALA OD KARIJERE I POSVETILA SE UNUKU KOJI BOLUJE OD AUTIZMA: Ne mogu mnogo da mu pružim sa malom penzijom!

Stars -

Pevačica Maja Odžaklijevska pre 15 godina odlučila je da prestane da peva, te se sada samo povremeno pojavljuje u određenim televizijskim emisijama, i u potpunosti se posvetila porodici - prvenstveno osmogodišnjem unuku Luki kome je pre pet godina dijagnostifikovan autizam.

Maja priznaje da joj se u trenutku saznanja da njen unuk boluje od autizma srušio ceo svet.

"Postao je potpuno drugo dete. Kivna sam na ceo svet zato što znam da je moja kćerka rodila zdravo i pravo dete", rekla je pevačica i dodala:

foto: Printskrin Youtube

"Njegova dušica je očigledno mnogo napaćena. Svakome od nas nešto zasmeta, a možda njemu baš smeta lavež psa. To je vrlo individualna stvar i svako dete sa autizmom je svet za sebe, svako ima neki svoj problem."

Kada je odlučila da okači mikorofon o klin nastavila je život sa penzijom od 33.000 dinara mesečno, jer kako kaže "radije će živeti od tog novca, nego se maltretirati za deset puta više uz osećaj ništavnosti".

"Ne mogu unuku mnogo toga da pružim sa svojom malom penzijom, ali on je razuman. Kad mu kažem: "Ne može baka to, nemamo para", snuždi se, ali ćuti. Nije besno dete koje hoće pošto-poto da istera svoje", iskrena je Maja, koja potpuno otvoreno govori o ovoj temi.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Gloria, Foto: Aleksandar Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track