NAKON TUČE SA SLOBOM: Luna van sebe! Filip SMIRIVAO blogerku! Srce mi je slomio kada sam gledala snimke kako se ljubi sa Kijom! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OČAJNA

NAKON TUČE SA SLOBOM: Luna van sebe! Filip SMIRIVAO blogerku! Srce mi je slomio kada sam gledala snimke kako se ljubi sa Kijom! (VIDEO)

Stars -

Nakon brutalne svađe i tuče Lune Đogani i Slobe Radanovića, blogerka se žalila Mariji Ani Smiljanić i Filipu Đukiću kako će pevač da se vrati supruzi Kristini Kiji Kockar.

Sloba se sinoć u toku žurke Drvetu mudrosti u Rajskom vrtu požalio kako ga nervira ponašanje Lune Đogani, a onda otišao kod stjuardese.

On je u Kijinom i društvu još nekoliko zadrugara počeo da igra, a zatim je preuzeo mikrofon od Katarine Grujić i počeo da peva.

foto: Printscreen Dailymotion

Ispred bine je stala njegova žena Kristina Kockar koja je uživala u glasu svog supruga, dok je Luna Đogani o Slobi pričala sa Marijom Anom Smiljanić i Filipom Đukićem.

"Ja znam istinu, ja sam mu bila pomoć da shvati da voli Kristinu! Srce mi je slomio kada sam gledala one snimke kada se ljubio sa njom" rekla je Luna.

"Prvo se smiri! Smiri se! Ja te molim, smiri se! Nema ništa od s.anja! Pukao je za tobom, to se vidi iz aviona! Luna, hoćeš li da me slušaš? Sačekaj, iskuliraj još sedam dana", govorio je Filip.

"Kada izađe on će da se vrati svojoj ženi, tamo mu je mesto", pričala je blogerka.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Daily Motion

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track