ISKRENO I EMOTIVNO

IMA 90 GODINA I ŽIVI PUNIM PLUĆIMA, ŠARMANTNA DOBRILA OSVOJILA JE NAŠA SRCA: Najstarija pobednica šou programa u ekskluzivnom intervjuu za Kurir otvorila dušu! Ona je dokaz da zaista NIKAD NIJE KASNO! (KURIR TV)

Stars -

Pobednica šou programa "Nikad nije kasno" Dorbila Ivanovska, bila je najstarija učesnica ikada na ovom takmičenju. Glasanjem žirija odnela je pobedu, a svojim nastupima oduševila je kako publiku u studiju, tako i fanove koji su je redovno pratili putem malih ekrana. Dobrila ima 90 godina i svaki put se sama, kolima, dovozila do Beograda na audicije i takmičenje.

foto: Printscreen

Njena pobeda, kao i njen stav, odlučnost i šarm dokaz su da zaista "Nikad nije kasno". U ekskluzivnom intervjuu porazgovarala je sa novinarkom Kurira i podelila svoje utiske o takmičenju, kao i ono što je usledilo nakon pobede.

foto: printScreen Jutjub

Šta je sa nama podelila Dobrila, pročitajte i pogledajte u nastavku:

Na intervju, Dobrila se, po navici, dovezla sama, dok je naša novinarka sa oduševljenjem konstatovala da je pobednici takmičenja snalaženje jača strana.

foto: Kurir

Da li ima nešto u čemu se vi ne snalazite dobro?

"Ufff, za snalaženje sam tata-mata, ne može me ništa iznenaditi. Vozačku dozvolu su mi dali na 3 godine, ali posle pobede u šou - izdaće mi je na 6 godina", kroz smeh je objasnila Dobrila Ivanovska Čabrić.

U čemu užvate sada, a niste mogli pre?

"Uživam u ljubavi ljudi, koji me zaustavljaju, hoće da se slikaju sa mnom! Na graničnom prelazu mi se desilo da su mi samo rekli 'Ajde, vi ste sada zvezda, prolazite'. Srećem fanove svuda"

foto: Printscreen

"Nisam verovala u pobedu, ali bilo mi je drago da učestvujem. Pevala sam od srca. Ne volim da mislim šta će biti sutra, ako se kockice sklope, tako je"

Šta je Dobrila još rekla u ekskluzivnom intervjuu za Kurir, pogledajte u snimku:

Kurir.rs/ Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track