STEGLO JOJ SE GRLO, KIJA PRIZNALA DA JE IZGUBILA ONO NAJVREDNIJE U ŽIVOTU: Pokušala je da SPASE BRAK, ali OVO nikad neće moći da prežali! (VIDEO)
Foto: Printscreen Dailymotion

NA IVICI SUZA

STEGLO JOJ SE GRLO, KIJA PRIZNALA DA JE IZGUBILA ONO NAJVREDNIJE U ŽIVOTU: Pokušala je da SPASE BRAK, ali OVO nikad neće moći da prežali! (VIDEO)

Stars -

Luna Đogani je ušla u raspravu sa Slobodanom Radanovićem tokom gledanja snimaka koji su im puštani i tada pred svim ukućanima priznala da je zbog veze sa pevačem izgubila mnogo toga, doživela ogromno poniženje i da je prikazana kao najveći negativac.

foto: Printscreen Dailymotion

Luna je uporedila u kakvoj je poziciji Slobina supruga Kristina Kockar i ona, pa istakla da je Kockareva u odnosu na nju dostojanstvena žena i da je samo ona na gubitku. Povodom ovoga se oglasila i Kija.

"Ja sam saglasna sa Lunom da sam stekla ovde prijatelje, podršku. Drago mi je da su mnogo pred kraj promenili mišljenje. Jesam dobila mnogo štošta, ali sam izgubila muža, ono što mi je bilo najvrednije u životu" započela je Kija.

foto: Printscreen Dailymotion

"Da je bilo najvrednije ne bi ga izgubila", dobacila je Luna.

"Sve to stoji, ali to je osoba sa kojom sam mislila da ću provesti ceo život. Jesu mnoge stvari koje je on uradio odvratne, ali bih rekla da očigledno da su ovo sve bili božiji znakovi da treba da se sklonim od njega, ali da sam izgubila svog muža izgubila sam ga na najodvaratniji način, javno. Teško mi je da živim ovde sedam meseci i da trpim ovo što trpim. Kad smo pričali Slobodan i ja on je mene milion puta pitao: "Možeš li da pređeš preko toga", ja bih želela, ali ja sam realna, nema teorije. Moje dostojanstvo to ne može da izdrži. Naivno sam poverovala u milion stvari koje smo pričali poslednjih mesec dana... Da sam izgubila, izgubila sam nešto što je meni najvrednije u životu, ali sam dobila neke druge stvari, a videćemo kako će se sve odvijati", rekla je Kockareva, a jedva se suzdržala da ne zaplače.

foto: Printscreen Dailymotion

Kada ju je voditeljka Dušica Jakovljević upitala da li bi sve to menjala jedno za drugo, ona je kao iz topa "Naravno da bih".

foto: Printscreen Dailymotion

Blogerka se ponovo uključila u konverzaciju i ponovila da Kija može izaći uzdignute, a ona spuštene glave zbog toga što nosi etiketu "ljubavnice".

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Dailymotion

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KATARINA ŽIVKOVIĆ PRATI RIJALITI: Ali kada vidite s kim komentariše Lunu i Slobu, iznenadićete se! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track