LUNI POZLILO NAKON TUČE SA SLOBOM: Probada me u grudima, gušim se!
Foto: Printskrin

DRAMA

LUNI POZLILO NAKON TUČE SA SLOBOM: Probada me u grudima, gušim se!

Stars -

Luni Đogani pozlilo je dan nakon žestoke svađe i tuče s bivšim dečkom Slobom Radanovićem! Blogerka se žalila na bolove u grudima i jake aritmije, nakon čega je i povraćala.

foto: Printskrin

Posle burne noći i nervnog sloma koji je doživela zbog incidenta s pevačem, ćerka Anabele Atijas doživela je još dramatičniju situaciju. Luna je, kad se malo primirila, legla da se odmori, ali odjednom joj je pozlilo! Blogerka se u jednom trenutku naglo probudila i počela da povraća. Dobila je i napad panike, zbog čega je gubila dah, a imala je i jake srčane aritmije. Cimeri su je izveli napolje i dali joj vodu, a ona je nastavila da povraća.

foto: Printscreen Daily Motion

- Mnogo mi je loše - rekla je Luna kasnije tokom emisije u kojoj je odgovarala na pitanja gledalaca, a zatim se uhvatila za grudi i počela da plače. Voditeljka ju je pitala da li želi da izađe napolje, a kako je Luna odmahnula glavom, cimeri su joj doneli vodu.

- Celo veče mi je loše. Mnogo sam se namučila. Spavala sam večeras i u jednom trenutku sam se probudila jer mi se slošilo. Srce je počelo nenormalno da mi lupa, nisam znala šta mi je. Uhvatila me je panika, nisam mogla da dišem. Povraćala sam i prebledela. Mića i još nekoliko cimera su videli da mi je loše, mogu da vam potvrde - rekla je Luna dok ju je njen bivši dečko nemo gledao.

foto: Printscreen

Lepi Mića je potvrdio njenu priču, a za sve je okrivio Slobu i svađu sa njim. - Ljubav je čudna - prokomentarisao je on.

foto: Printscreen

Podsetimo, Luna i Sloba potukli su se u utorak u noć. Blogerka je tokom čarke s bivšim dečkom pobesnela jer ju je odgurnuo. Počela je da viče na njega, a potom da ga grebe i šutira. Sloba ju je u besu uhvatio za vrat, a brzom reakcijom obezbeđenja izbegnuta je veća tuča. Na pevačevim leđima i ruci vidljive su povrede.

Anabela Atijas oglasila se nakon ćerkine tuče s pevačem.

foto: Dragan Kadić, Printscreen

- Ja i dalje samo vidim dvoje ljudi razapetih zbog ljubavi. Bravo ako vi vidite budale sedam dana pre kraja, onda je to vaša protraćena investicija. Ali ne radi se ni o nagradama nego o onom ljudskom faktoru koji nam je Bog poslao na iskušenje, e sad padamo li na testu ili ne, zavisi od nas samih - napisala je Anabela na Instagramu.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto:

Anabela je nedavno, ekskluzivno za Glosi otkrila da strahuje za Lunino zdravlje jer pije lekove za srce.

- Mojoj Luni je baš loše poslednjih nekoliko nedelja i veoma sam zabrinuta jer se mnogo nervira. Poslednje što sam čula jeste da je imala problem sa srcem. Nervoza i stres doveli su do jakih aritmija, zbog čega je potražila pomoć lekara, a sada pije i lekove. Ne znam o čemu je tačno reč, ali sam očajna što nisam uz nju u najtežim trenucima. Svakodnevno se molim da joj bude bolje i da bude jaka do izlaska - rekla je Anabela.

Kija odlučna Odlazim iz Srbije

Kija Kockar razgovarala je s mužem i otkrila da će po izlasku iz rijalitija napustiti Srbiju.

- Potrudiću se da napolju maksimalno iskoristim slobodno vreme. Jedva čekam da odem u Tokio. Ti znaš da nikada nisam težila tome da budem popularna, da sam htela, bila bih. Volim što me narod voli zbog onoga što jesam. Ne znam da li ću uopšte živeti u Srbiji, ovde sam bila zbog tebe. Ako ništa ne napravim ovde, sada ću biti slobodna pa ću moći da odem gde god - rekla je Kija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track