PORODIČNO SLAVLJE: Veliki dan za malu princezu
Foto: Spasić Sonja

PORODIČNO SLAVLJE: Veliki dan za malu princezu

Stars -

Pe­va­či­ca Ma­ri­na Go­bo­vić kr­sti­la je će­r­ku Ka­ta­ri­nu na njen pr­vi ro­đe­n­dan, a na pro­sla­vi po­sle sve­ča­nog či­na ma­loj sla­vlje­ni­ci ot­pe­va­la je ro­đe­n­dan­sku pe­smu za­jed­no sa bliz­na­ki­njom Ma­ri­jom. Ina­če, pro­sla­ve u po­ro­di­ci Go­bo­vić uvek su ra­spe­va­ne, a ova je bi­la po­se­b­na jer se obe­le­ža­va­lo i go­di­nu da­na od do­la­ska na svet na­j­mla­đe čla­ni­ce fa­mi­li­je.

Na kr­šte­nju u Hra­mu Sve­tog Geo­r­gi­ja na Ba­no­vom br­du oku­pi­li su se svi - po­red Ma­ri­ni­nog su­pru­ga Bo­ja­na i si­na Jan­ka, tu je bi­la i nje­na bliz­na­ki­nja Ma­ri­ja sa su­pru­gom, ta­ko­đe Bo­ja­nom, će­r­kom So­fi­jom i si­nom Ste­fa­nom, kao i nji­ho­vi ro­di­te­lji i sta­ri­ja se­stra Ana sa mu­žem i de­com. Ka­ta­ri­nin kum bio je Ma­ri­nin ško­l­ski drug Đo­r­đe Pešić, u či­jem je na­ru­č­ju de­vo­j­či­ca uži­va­la.

foto: Spasić Sonja

- Svi smo se izne­na­di­li što be­ba ni­jed­nom ni­je za­pla­ka­la. Sve vre­me je bi­la bu­d­na i do­bro ra­spo­lo­že­na, a po­se­b­no se obra­do­va­la to­r­ti - po­no­sno pri­ča ma­ma Ma­ri­na.

Na­kon sve­ča­nog či­na, po­ro­di­ca se sa svo­jim gos­ti­ma upu­ti­la u je­dan re­no­mi­ra­ni re­sto­ran na Se­nja­ku, gde je odr­ža­no sla­vlje za pa­m­će­nje. Vr­sne pe­va­či­ce, se­stre Go­bo­vić, ko­je su upra­vo za­vr­ši­le al­bum s pe­sma­ma za de­cu, za­pe­va­le su sla­vlje­ni­ci, a ma­li­ša­ni su uži­va­li uz svo­je omi­lje­ne nu­me­re.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track