Najnovije vesti

SAD ĆEŠ DA VIDIŠ KAKO MOGU DA BUDEM BEZDUŠNO GO.NO! LUNA I SLOBA PREKINULI SVAKI KONTAKT: Pevač nije mogao da izdrži pritisak, bivšu devojku MALTENE PROKLEO! (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

OSAMILI SE PA PRESEKLI

SAD ĆEŠ DA VIDIŠ KAKO MOGU DA BUDEM BEZDUŠNO GO.NO! LUNA I SLOBA PREKINULI SVAKI KONTAKT: Pevač nije mogao da izdrži pritisak, bivšu devojku MALTENE PROKLEO! (VIDEO)

Stars

Posle rasprave tokom Igre istine, bivši ljubavnici vikali su, vređali se, plakali na smenu... Dramatična situacija nastavila se i u radionici, gde su se osamili kako bi rešili ove probleme na svoj način.

 

foto: Youtube screenshot

"Jadna si samim tim što si to uradila, to je jadno i glupo. Ti si svoje mišljenje pokazala rukama", govorio joj je Sloba.

 

"Ti si mene blatio ovih dana, ti sve to radiš jer sam pričala sa Markom, a šta bi bilo da sam se ljubila iza Škode", bila je oštra Luna.

"Pogledaj me u oči i reci da je kraj! Svaka čast, evo ruke. Neću da razgovaram sa tobom. Hoćeš li da me zaboli ona stvar u ovom trenutku? Hoćeš da vidiš da li mogu", urlao je pevač.

 

"Ne. Ti to ne možeš, jer ti je stalo", konstatovala je Luna.

 

"Sutra kad se razvedem od Kristine, ako se razvedem, a razvešću se, ti ne ostavljaš prostora za komunikaciju sa mnom. Zato hoću da prestanem da komuniciram ovog trenutka sa tobom. Sad ćeš da vidiš kako mogu, da budem jedno bezdušno go.no. Ti si ta koja me predstavljala kao go.no i kao nasilnika", besneo je dalje on.

 

"Biće ti žao zbog svega", vikao je za njom dok je odlazila.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

MILAN NA SEBI NEMA NIŠTA: Ženama će biti vruće kada vide Kalinićevo telo kao isklesano!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...