SRBIJA U ŠOKU! Grand se oglasio povodom optužbi da je Darko Kostić SEKSUALNO uznemiravao maloletnog pevača
Foto: Damir Dervišagić

SASLUŠAN U POLICIJI

SRBIJA U ŠOKU! Grand se oglasio povodom optužbi da je Darko Kostić SEKSUALNO uznemiravao maloletnog pevača

Stars -

Maloletni dečak L.J koji je prijavio kreatora Darka Kostića za seksualno uznemiravanje, takmičio se u "Nekim novim klincima", a PR služba "Grand" kaže da nisu informisani o ovom slučaju, već da su za celu priču saznali iz medija.

- Niko iz "Grand" produkcije, niti od čelnika, niti od producenata emisije "Neki novi klinci" nema sazanja o nemilom događaju, koji se opisuje u medijima. Nikada nam se nijedno nijedno dete, niti roditelj nije žalio da ima bilo kakav problem. O svim navodima vezanim za ovaj slučaj saznali smo iz medija - piše u saopštenju produkcije "Grand".

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, policija je u ponedeljak kasno uveče obavila razgovor sa modnim kreatorom Darkom Kostićem, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika. On je saslušan u ponedeljak oko 23 sata, kada je sam došao u policijsku stanicu.

Kako Kurir saznaje, Kostić je negirao optužbe protiv njega i rekao da ništa od navedenog nije tačno, kao i da je dečak insistirao da dođe kod njega u stan, da se vidi sa njim. Kostić je dodao da ne zna zašto ga je kasnije optužio za seksualno uznemiravanje.

Kako je Kurir objavio, Kostića je prijavio 15-godišnji dečak L.J. a kako modni kreator nije pronađen na adresi stanovanja, za njim je bila raspisana potraga.

Žrtva je učesnik emisije "Neki novi klinci". Darko ga je navodno fotografisao i za to tražio novac, a kada se ispostavilo da dečak nema pare, Kostić je od njega navodno tražio da se skine, što je ovaj odbio. Dečak je zatim pobegao i podneo prijavu policiji na Novom Beogradu za seksualno uznemiravanje.

Kurir.rs/Alo/Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track