IZBEGLA SUĐENJE, SLAGALA SUD PA OBJAVILA SLIKU SA PLAŽE: Severina eskivirala ročište, ali je ubrzo UHVAĆENA U LAŽI! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

HAOS

IZBEGLA SUĐENJE, SLAGALA SUD PA OBJAVILA SLIKU SA PLAŽE: Severina eskivirala ročište, ali je ubrzo UHVAĆENA U LAŽI! (FOTO)

Stars -

Severina Kojić i Milan Popović trebalo je da se 13. juna sastanu na ročištu u višem sudu u Beogradu povodom naknade štete u jednom medijskom sporu.

foto: Dado Đilas, Profimedia

Iako je Severina Kojić uredno primila poziv za saslušanje, ona se nije pojavila jer je, kako je njen punomoćnik izjavio, bila poslovno sprečena. Međutim, dok se u sudnici pravio zapisnik Severina se ni manje ni više brčkala na moru i to na ostrvu Krk.

Tome svedoče i zajedničke fotografije koje su Severina i njen suprug Igor Kojić postavljali na društvene mreže u to vreme.

Na njima se lepo vidi da Severina, ne samo da nije u poslovnim obavezama, već je potpuno opuštena na plaži gde je uživala i nije marila ni za šta.

Ona se fotografisala, sunčala i kupala.

Iz toga se može zaključiti da ona nije nameravala da dođe na sud, već je slagala i, narodski rečeno “ostala živa“.

Ipak, nije se trudila ni da sakrije dokaze i prikrije da nije imala nameru da se pojavi na sudu, već je svima na sva zvona pokazala da uživa na odmoru.

"Dok su je očekivali na sudu, Severina je bila na Krku", objašnjava izvor.

Kurir.rs/ Blic / Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja