SRBIJA BRUJI O FILIPU I ALEKSANDRI, A PRE 27 GODINA SU BRENINU I BOBINU SVADBU  NAZVALI VENČANJE VEKA: Koštala je 50.000 maraka, a OVA folk zvezda je uhvatila bidermajer! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

IZGOVORILI SUDBONOSNO DA

SRBIJA BRUJI O FILIPU I ALEKSANDRI, A PRE 27 GODINA SU BRENINU I BOBINU SVADBU NAZVALI VENČANJE VEKA: Koštala je 50.000 maraka, a OVA folk zvezda je uhvatila bidermajer! (VIDEO)

Stars -

Lepa Brena i Boba Živojinović venčali su se 7. decembra 1991. godine, a na svadbi je bilo oko 600 zvanica.

Najpopularnija pevačica na Balkanu i čuveni srpski teniser venčali su se pre 27 godina, a nekoliko meseci pre slavlja, mnogi su to venčanje nazvali svadbom veka.

foto: Printscreen/Youtube

Bobin kum bio je teniski stručnjak Jan Cirijak, dok je Brenin bio njen dugogodišnji menadžer Raka Đokić. Bobin kum je tog jutra privatnim letom stigao u Beograd, da bi istog dana kasno uveče otišao za Antverpen, gde je imao poslovne obaveze.

Sve pozivnice su imale ugravirane monograme BB. Nekoliko sati pre samog venčanja Lepa Brena i i Boba su pozdravljali goste u prostorijama hotela, pa je ona nosila plavu kratku haljinu, a on odelo.

foto: Printscreen/Youtube

Mladenci su bili odlično raspoloženi i "sudbonosno da" izgovorili su glasno, a nakon sklapanja braka mlada je bacila bidermajer, koji je otišao u ruke njene dobre prijateljice i mlađe koleginice - Dragane Mirković, dok je goste zabaljala Vanesa Šokčić.

foto: Printscreen/Youtube

Ova svadba je koštala 50.000 nemačkih maraka. Međutim došlo je do manjeg peha. U sali u kojoj je trebalo da se održi sama ceremonija venčanja, došlo je do pucanja vodovodne cevi samo nekoliko sati pre održavanja, pa su celu scenografiju prebacivali u drugu salu.

Bilo je pripremljeno 650 vrsta jela. Veliki broj koktela se služio, a čak 22 praseta bila su na ražnju. Svadbena torta je bila na pet spratova.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Poznati par će 21. juna imati glamurozno venčanje, na kom će biti 1.000 gostiju, a mnogi svadbu Aleksandre i Filipa porede sa Bobinom i Breninom.

Kako prenose pojedini mediji, za dekoraciju čitavog prostora izdvojili su nešto manje 70.000 evra, u to je uključen veliki zeleni vrt, dijamantska dekoracija koja visi sa vrha hale, velelepni lusteri koji će biti u celoj hali, poseban oltar i mnoge druge stvari koje će oplemeniti prostor i dati mu dodatnu toplinu. Sve će biti gala. Mladenci su cveće poručili iz Holandije, a angažovali su i dekoratera. U tome će učestvovati i Lepa Brena i Aleksandrina majka Borka.

Posebna pažnja je posvećena svadbenoj torti, koja će biti na deset spratova. a razliku od Lepe Brene, Prijovićeva će nositi dve haljine na svom venčanju.

Za celu dekoraciju se pobrinula firma "Weddings and Events by Svadbena zvona".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track