SAMO SAT VREMENA DELI NAS DO VELIKOG FINALA RIJALITIJA: 12 takmičara bori se za GLAVNU NAGRADU, a OVO su momenti koji su obeležili prvu sezonu Zadruge! (VIDEO)
Foto: printScreen Jutjub

REKAPITULACIJA

SAMO SAT VREMENA DELI NAS DO VELIKOG FINALA RIJALITIJA: 12 takmičara bori se za GLAVNU NAGRADU, a OVO su momenti koji su obeležili prvu sezonu Zadruge! (VIDEO)

Stars -

Prva sezona rijalitija ''Zadruga'' večeras se završava, turbulentnih 9 meseci tokom kojih su gledaoci ispred malih ekrana mogli da prate dešavanja na luksuznom imanju u Šimanovcima definitivno nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

foto: PrintScreen

Premijernu sezonu šoua obeležio je ljubavni trougao čiji su akteri Kristina Kija Kockar, Luna Đogani i Slobodan Radanović, ali i brojne svađe, razmirice, emotivni trenuci, ali i emotivne veze započete pred kamerama.

Samo njih dvanaestoro plasiralo se u superfinale i u trci je za prvog pobednika ''Zadruge''. Kristina Kija Kockar, Luna Đogani, Sloba Radanović, Sara Reljić, Vladan Vojnović Vojke, Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Ana Korać, Milan Milošević, Miljana Kulić, Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija i Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića plasirali su se u finale ''Zadruge''', a publika će svojim glasovima odabrati pobednika.

foto: PrintScreen YouTube

Za finaliste spremne su vredne nagrade. Naime, prvoplasirani dobija novčanu nagradu od 50.000 evra, dok učesnici koji osvoje drugo, treće, četvrto i peto mesto dobijaju automobile marke ''škoda''. Takmičari koji osvoje šesto, sedmo i osmo mesto dobijaju putovanje.

Setimo se kako je sve počelo, sad već davnog 6. septembra 2017. 32 učesnika, ogromno imanje, luksuz kakav se u rijaliti programima retko viđa, mnogo anonimnih, ali i poznatih lica u koje smo manje ili više polagali nade.

foto: Printscreen Daily Motion

Međutim, sva očekivanja nadmašena su već u prvoj nedelji Zadruge, kada je počela da se odvija situacija između Lune i Slobodana, koji je sedmi dan upravo sa Lunom prevario suprugu Kristinu Kiju Kockar.

foto: Printscreen Youtube

Iako su tada već svi mislili da je to vrhunac svega, prava erupcija dogodila se tog 18. novembra kada je Kija skupila hrabrost i ušla u Zadrugu i to kao ravnopravni učesnik.

U tom trenutku narod se podelio na one koji su za Kiju, i na one koji su za Lunu i Slobu. Svakako, svi učesnici Zadruge imaju svoju podršku, ali i svako od njih ima jasan stav o tome da li je na Kristininoj, ili na strani Lune i Slobe.

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ANABELA POSLALA ĆERKI HALJINU ZA VELIKO FINALE: Luna će biti prekrivena BISERIMA i DIJAMANTIMA! Zanemećete!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja