POREMETILA ME JE TUGA U NJENIM OČIMA: Luna PRVI PUT potpuno iskrena, progovorila o Kristini! Nakon OVOGA ništa nije bilo isto! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

Otkrila sve

POREMETILA ME JE TUGA U NJENIM OČIMA: Luna PRVI PUT potpuno iskrena, progovorila o Kristini! Nakon OVOGA ništa nije bilo isto! (FOTO)

Stars -

Učesnica rijalitija Zadruga, koja je u velikom finalu osvojila drugo mesto, Luna Đogani se osvrnula na ljubavni trougao koji se desavao između Kije, Slobe i nje, pa poručila da se od Slobe udaljila upravo zbog Kockareve. Luna je progovorila o napadima besa koje je imala pred kamerama.

"Uvek mi je bilo lepo sa njim, ali uvek je postojala ta neka tenzija i strah u glavi zbog situacije. Pogotovo zbog toga što je bila Kija tu sa nama. Zbog toga su se dešavali ti napadi koje sam imala. To bih, da mogu, sigurno promenila. Gledala sam svaki taj napad i užasno je zaista", rekla je Đoganijeva i nastavila:

foto: Printscreen/Youtube

"Svaku reč sam mu verovala, sve što je pričao. Nisu me doticale te osude, ljubavnica i rasturačida brakova. Kad se sve završilo zapitala sam da li je zaista bilo vredno svega. Ali opet se ne kajem", poručila je blogerka.

foto: Printscreen Youtube

Luna se setila kada joj je Kristina priznala da i dalje voli Slobodana.

"Rekla mi je da ga voli i ja sam videla tugu u njenim očima. To je mene toliko poremetilo. Tada sam se nesvesno sklonila od njega i dovelo je do toga da među njima opet nešto bude... Odgurnula sam ga od sebe jer sam videla da postoji šansa da se oni pomire. Čekala sam da mi i Sloba kaže da voli nju", priznala je ona.

foto: Printscreen Pink Tv

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track