MILJANA KULIĆ JE NAJPOPULARNIJA TRUDNICA, A SADA JE OTVORILA DUŠU: Evo šta kaže o Ivanu Marinkoviću i da li će ući u rijaliti sa bebom!
Foto: Printscreen/Youtube

ISKRENA

MILJANA KULIĆ JE NAJPOPULARNIJA TRUDNICA, A SADA JE OTVORILA DUŠU: Evo šta kaže o Ivanu Marinkoviću i da li će ući u rijaliti sa bebom!

Stars -

Miljana Kulić je pre četiri dana izašla iz rijalitija kao petoplasirana.

Bivša zadrugarka je zadovoljna svojim učešćem u popularnom TV formatu, a sada je progovorila o temama koje intrigiraju javnost.

foto: Printscreen Youtube

Kako se osećaš sada kada si konačno "na slobodi"?

- Preumorna sam. Ljudi imaju samo reči hvale za mene, a ja želim sve da ih ispoštujem. Hvala im što su glasali! Trudim se da se čuvam, ipak sam ušla u deveti mesec trudnoće... Izlazak je za mene jako težak. Iz prethodnih rijalitija kada sam odlazila, bilo mi je mnogo, mnogo lakše... Sada je drugačije. Sve mi nedostaje.

Oprobala si se u tri rijalitija i zadobila velike simpatije gledalaca. Da li je ovo kraj ili možemo da očekujemo tvoj ulazak u "Zadrugu 2"?

- Na to pitanje sada ne mogu da vam dam odgovor, jer ne bi bio adekvatan... Posvetiću se detetu i bez njega nigde ne idem, pa vi zaključite sami.

foto: Printscreen Youtube

Postoji li mogućnost da ocu svog deteta daš novu šansu?

- Tog čoveka nemojte da mi pominjete. Ne zanima me. Nervoza je počela odmah da me hvata. On me ne interesuje. Ne želim da čujem za njega u životu. Daj Bože da ga više nikada ne čujem i ne vidim. Zaista, ne želim ništa loše da kažem... On je otac moga deteta. Neću mu uskraćivati ukoliko bude želeo da vidi svog sina, ali daleko mu lepa kuća. Nikada sinu neću reći nijednu ružnu reč o njemu, ali mene je mnogo povredio i ponizio. Taj čovek nije vredan pomena. Sinu ću sve ispričati kada bude sazreo i bude mogao da razume neke stvari...

Jesi li ramišljala o imenu za svog naslednika?

- Postoji više opcija. Otvoriću crkveni kalendar, pa ću odlučiti tada kada shvatim koje srpsko ime mi se najviše dopada i koje je njegovo značenje. Daću najlepše ime svom sinu.

foto: printScreen Jutjub

Kurir.rs/SrbijaDanas, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track