NIKAKO JE NISU HTELI KAO SNAJKU: Sara UPOZNALA Vojketove roditelje, a evo kako je prošao prvi susret!
Foto: Printscreen

Mama je ispratila

NIKAKO JE NISU HTELI KAO SNAJKU: Sara UPOZNALA Vojketove roditelje, a evo kako je prošao prvi susret!

Stars -

Jedan od najskladnijih parova rijalitija Zadruga Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke su tokom prethodne večeri bili počasni gosti na koncertu Jale Brata i Bube Korelija.

Oni su došli u društvu Sarine mame Indire Reljić koja je otkrila da ljubav između njene ćerke i repera cveta.

"Sara i Vojke su posle koncerta zajedno završili u njegovom stanu, ja sam ih lično odvezla. Sara se ovih dana ne odvaja od Vojketa, a ni on od nje. Od dana kada su izašli iz "Zadruge", njih dvoje se ne razdvajaju. Samo je prvu noć Sara provela sa svojom porodicom, a sve ostalo je sa njim. Upoznala je i Vojketovu porodicu. Sve je u najboljem redu", rekla je Indira.

foto: Printscreen/Instagram

Da podsetimo, Sara i Vojke su uplovili u ljubavnu romansu tokom boravka u Beloj kući, kada je reper po drugi put ušao u rijaliti, iako su varnice između njih dvoje postojale i pre toga. Njihove svađe, i kada ih je bilo su prolazile skoro neprimetno, jer, kako oboje kažu, sve rešavaju razgovorom.

Prema rečima njene majke, Indire, ovo dvoje zaljubljenih golupčića se ne razdvajaju. Pinkova zvezda je upoznala i roditelje svog dečka, a njihov prvi susret je prošao u najboljem redu.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Pink/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VODILA JE BORBU SA VETRENJAČAMA: Evo ko je Lunu sve dočekao kući i gde je Sloba (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track